| Angel133 a întrebat:

Buna tuturol! Am o poveste un pic cam lunga dar sper sa ma ajutati. Am un prieten cu care sunt de aproape un an. Ne intelegem fff bine, ne iubim etc. Insa acum o luna in urma iubitu meu a avut un accident de masina si a ajuns la spital( stati linistiti nu a fost nimic grav). Intro zi cand sora lui era la spital s-a dus sa-l vada ce face si cand a intrat a gasit acolo pe o c**va( ca altcumva nu o pot numi) care il saruta si se dadea la el desi el dormea. Atunci sora lui a luat-o de par si a dato afara din salon( bine i-a facut). Cand am venit eu acolo mia povestit ce s-a intamplat. Dupa ce iubitu meu a iesit din spital fata aia a inceput sal urmareasca si cand nu eram eu atenta sau el era singur il lua prin surprindere si il saruta. Si eu si el neam saturat de ea si desi am incercat si eu si el s-o facem sa ne lase in pace in continuare se da la el.

Va rog sa-mi spuneti ce pot face dau funda promit!

Răspuns Câştigător
| RealLife a răspuns:

Ai putea sa apelezi la mai multi prieteni si cand o vedeti sa mergeti la ea si s-o intrebati care este problema ei? insa daca nici atunci nu inceteaza sa stii ca puteti merge la politie si s-o reclamati pentru hartuire.ai putea totusi sa-l intrebi pe prietenul tau daca nu cumva e o fosta sau ceva...bafta!

7 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

E o obsedata de elhappy feritiva de ea vb aman2 cu ea si spuneti sa va lase in pace. si el ar trebui sa o respinga sa o ignore

| PrecioussGirl a răspuns:

Gajikatu pur si simplu sa o respinga. atunci cand ea vrea sa il sarute el sa nu o lase. stati departe de ea.

| LittleRose a răspuns:

Se numeste hartuire.Cea mai buna solutie ar fi ca tu si prietenul tau sa discutati cu ea, sa ii vorbiti frumos, sa ii dati o anumita siguranta si incredere si sa va spuna ea singura de ce face toate astea si cand se va potoli.In caz contrar, o plangere la politie este cea mai indicata!

| anca13 a răspuns:

Au ei cevawinking si ca sa te duca pe tine cu zaharelul spune ca n-are treaba cu ea si ca s-a saturat sa ii tot faca avansuri.Se cunosc, asta e clar! Posibil sa umble cu ea si e o scuza pentru elwinkingIncearca sa-l pui la o incercare in leg cu ea si vezi ce iasa.numai asa iti poti da seama ce se intampla de fapt.

| FORMULADTI a răspuns:

XXX,ai fantezie bogata draga...te freaca ala cum vrea el, cum pla mea sa-l sarute cind doarme? GG lol

| LoveNiki a răspuns:

D-ai o bataie sa te tina mintewinking
Serios fa pe sefa e iubitu tau nu da voie la toate,, curvele" sa se agate de elwinking
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apeleaza la politie. Abuzul de persoane nu e permis.