| Linda00 a întrebat:

Buna tuturoor :*
Am nevoie de cateva sfaturi si am ales sa apelez la voi. Pot primi raspunsuri sincere si obiective. Am sa incep prin a spune ca am 22 de ani si sunt impreuna cu cineva de un an jumatate. Eu inca sunt virgina, acum sunt impreuna cu cineva de aproape 6 luni. Nu stiu cum sa ii spun ca sunt virgina. In principiu nu ar trebui sa fie greu, stiu happy dar imi e o oarecare teama. Din cate observ, baietii la momentul asta vor fete experimentate, super "eroine" si indeplinitoare de fantezii.
Totusi am avut momente intime, nu sunt lemn in pat. Chiar ma implic si iau initiativa, ii ofer chestii misto, il aud, il simt. Dar cand va veni vorba de penetraree, eh tongue posibil va durea, va fi smiorcaiala, nici nu stiu nu vreau sa traumatizez pe nimeni. Poate ca ar trebui sa ma obisnuiesc cumva cu senzatia, insa nu doreste sa ofere oral. Spune ca nu a facut niciunei fete pentru ca nu ii place si na ma rog. Poate cu timpul il voi convinge cumva caci curata sunt, nu exista nimic ce ar putea sa ii displaca. Plus ca nu am idee cum se simte si as fi curioasa.
Revenind la virginitate, cum ma sfatuiti? Sau cum sa fac sa nu fie un moment prea cringe cel al dezvirginarii pentru niciunul? tongue

18 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca tine la tine o sa aprecieze ca esti virgina si ca esti/vei fi doar a lui

| Violleta2022 a răspuns:

Nu vei experimenta durere, sau neplaceri daca vei primii un preludiu bun inainte de sex. Ba chiar te poti bucura de sex, daca baiatul este capabil sa-ti produca un orgasm clitoridian, cu degetul sau limba, pentru ca vaginuls e va luberfia foare mult, facilitand penetrarea si placerea, evident.
In ce priveste sexul oral, atata vreme cat tu ii faci lui, ar trebui si el sa-ti faca tie. Chiar cu asta ar trebui sa inceapa de fapt partida sexuala, cu preludiul oferit tie, ca el va termina foarte repede si tu nu vei apuca sa te exciti sau sa simti ceva.
Nu mai acceptati usor sa faceti sex oral, daca el nu va face!
Spune-i ca esti virgina si spune-i ca astepti intelegere si ajutor din partea lui. cere-i sa-ti faca acel preludiu bun si nu vei urai sexul vaginal, dupa aceea, dimpotriva.
Nu uitati sa folositi prezervativul, ca nu musca, nu doare si nu are efecte secundare.
Pentru sexul oral la fete sunt foitele chinezesti sau se pot folosii prezervativele masculine, unde se taie varful prezervativului si apoi pe toata lungimea lui, obtinand cu dreptunghi.
Asta in situatia in care baiatul refuza sa-ti faca oral fara protectie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca in intrebarea te referi atat la durerea care apare in timpul sexul de dezvirginare dar si la cea din perioada imediat urmatoare, trebuie sa stii ca de cele mai multe ori mai ales in cazul fetelor care NU au practicat NICIODATA masturbarea intravaginala, adica "degetica" in acea situatie si din acel motiv dezvirginarea este dureroasa si intotdeauna se instaleaza o stare de disconfort generalizat in partea inferioara a abdomenului. Durerea insuportabila la prima incercare de penetrare se datoreaza faptului ca muschii care constituie vaginul sunt supusi unei intinderi bruste si exagerate peste limita lor de alungire, intinderea muschilor fiind cu atat mai mare cu cat penisul este mai gros. Vaginul este constituit dintr-o insiruire de multe inele de muschi circulari care au o anumita lungime bine definita care nu poate fi modificata rapid, indiferent de cat timp ar dura preludiul(pregatirea vaginului pentru sex), modul in care este executat, cat lubrifiant s-a folosit si cat de relaxata devine femeia. Lungimea fibrelor musculare care intra in constitutia vaginului va ramane nemodificata, adica nu se lungesc, si din acest motiv canalul vaginal ramane la fel de stramt si la fel de greu de patruns si in cazul urmatoarelor contacte sexuale. In momentul in care penisul intra fortat in acel canal stramt al vaginului, muschii sunt intinsi peste limita instantaneu si in mod brutal, fapt ce va provoaca intotdeauna durere in loc de placere si satisfactie. In cazul in care aceste intinderi si reveniri repetate a muschilor provocate de penetrarea ritmica se produce mai mult timp, va provoca mereu/intotdeauna febra musculara, exact la fel ca si cea care apare in cazul unui antrenament intens si de durata fara o incalzire prealabila.
Intinderea fibrelor musculare la o anumita lungime bine definita va avea drept urmare o largire a canalului vaginal la o anumita dimensiune, care ulterior se va mentine definitiv nemodificata, dar acest lucru se produce dupa o anumita durata in timp. Din acest motiv dupa sexul de dezvirginare se constata ca si urmatoarele acte sexuale,(cateva, imposibil de precizat ca si numar), la inceput vor fi uneori foarte dureroase, insa cu timpul treptat durerea va dispare si in locul ei se va instala placerea. Mai ales la inceput, dupa dezvirginare singura solutie cu adevarat eficienta o poate reprezenta cunilitia sau o masturbare realizata printr-o "degetica" mai lunga dar efectuata cu tandrete inainte de inceperea penetrarii propriu zise. De obicei pentru a nu agrava si amplifica durerea aparuta dupa sexul de dezvirginare, este necesara o perioada de circa 6-7 zile de pauza/repaus in care sa se efectueze doar jocuri sexuale, cum ar fi petting-ul, insa fara penetrare. De obicei urmatoarele acte sexuale imposibil de precizat numarul lor (5-7 chiar si 10) vor fi dureroase in mod diferit, insa disconfortul produs de sex se va diminua treptat pe parcursul primelor saptamani de activitate sexuala. Perioada si gradul de disconfort resimtit dupa dezvirginare depinde atat de conformatia si dimensiunea vaginului tau cat si de dotarea partenerului de sex cat si a tandretii, modului in care acesta actioneaza de fiecare data. Multa sanatate!

| Andreeush a răspuns:

"Am sa incep prin a spune ca am 22 de ani si sunt impreuna cu cineva de un an jumatate. Eu inca sunt virgina, acum sunt impreuna cu cineva de aproape 6 luni. "
Nu am înteles nimic, ori ai o relatie de un an jumate ori de 6 luni?

| Linda00 explică (pentru Andreeush):

Da, m-am exprimat putin aiurea. Sunt impreuna cu el de un an jumatate insa ne-am apropiat mai mult si am ajuns sa fim mai intimi unul cu celalalt de 6 luni

| RAY a răspuns (pentru Linda00):

Ce inseamna am ajuns sa fim mai intimi unul cu celalalt de 6 luni

?

| Linda00 explică (pentru RAY):

Tu ce intelegi? Se intampla chestii mai intime, saruturi mai intime, atingeri, mangaieri mai intime

De ce nu un sex oral reciproc,ai o varsta si eu am, vorbim ca doi adulti maturi, sexul nu inseamna doar penetrare vaginala e o arta, indieni o numeau o divinitate, exista si zeii sexuali, kamsutra, faceti sex pe imbracate orgasmul va fi mult mai puternic

| sofisis a răspuns:

Pai...de 6 luni voi nu ati avut nici o conversatie legata de chestia asta? Nu ai reusit sa ii aflii parerea? Sincer, nu vad de ce nu I-ar conveni ca esti virgina. Adica, ce ar putea sa fie neplacut pentru el?

| Ether a răspuns:

Este gresit sa spui ca barbatii isi doresc femei experimentate. Cred ca e mai potrivit sa spui ca isi doresc femei care sunt dispuse sa le indeplineasca fanteziile erotice, lucru care nu e tocmai asemanator cu a fi experimentat. De asemenea, e prima data ca citesc/aud ca un barbat nu vrea sa ii faca sex oral unei femei, dar poate eu traiesc in alta lume. Din pacate nimic nu iti poate garanta ca nu vei simti nimic si ca nu va fi dureros. Unele femei au dureri, altele nu. In privinta asta este un singur lucru pe care il puteti face, sa va asigurati ca vaginul tau e bine lubrificat. pentru asta trebuie sa existe un preludiu, sa o luati usurel si desigur sa folositi un lubrifiant care se poate cumpara de la farmacie. Doua cuvinte cheie: incet, lubrifiant.

| Linda00 explică (pentru Ether):

Cuvinte cheie: multumesc multwinking
He he, apreciez interesul si raspunsul :*

| CristianAndrei2016 a răspuns:

Nu pot sa iti raspund la mesaj pentru ca ai o setare care permita sa iti scrie doar cei cu gradul de seniorwinking

| Sertisafeti a răspuns:

Eu când,, vorbesc"cu o fata și observ ca nu mai este virgina nu prea mai am încredere in ea.de,,începute" mi s-a cam luat și o fata virgina ar fi un cadou frumos pentru mine. Știu ca o sa se găsească câte o frustrata care are multe mile de **** la bord care o sa spună ca nu merit nimic și sa nu mai stau cu nicio fata ca nu sunt demn sau ca așa cum am făcut-o eu, ea de ce n-ar avea voie, dar nu-mi pasa de părerile altora. laughing

| Linda00 explică (pentru Sertisafeti):

Da, uite. Sunt si baieti care gandesc asa frumos. Dar sunt si acei baieti care nu vir sa se chinuie, piarda vreme sau sa isi bata capul cu o virgina... unde e mai multe de munca. Bine, nu se pune problema, prietenul meu ma iubeste mult si nu va fi asta o povara. Mie imi e putin teama

| Linda00 explică:

Crezi ca e mai putin dureros anal? Imi e putin teama de anal

Sa fim seriosi, durerea cand naste o femeie este extrem de puternica decat desvirginarea si totusi suntem 7, 5 miliarde de persoane, deci 7, 5 miliarde de dureri au avut loc si nu au fost drame, deci hai sa nu exageram

| Pelican05 a răspuns (pentru RAY):

Mult mai multe dureri. Ca au murit multi oameni pana acum!

| RAY a răspuns (pentru Pelican05):

Asa e