Eu zic ca nu mai conteaza acum raspunsurile. Lasa lucrurile sa se intample pur si simplu. Daca nu te mai vrea, e chiar problema lui, iar daca chiar se simte naspa, propabil o sa-si revina si o sa te caute din nou. Sugestia mea e sa-l lasi in pace si sa incerci sa te detasezi, adica sa-ti vezi de viata ta cum o faceai inainte.
Viata poate parea uneori ciudata si nu stii ce-ti rezerva, de asta zic ca nu ar trebui sa insisti pentru ca daca o faci, e posibil sa pierzi timp valoros si sa pierzi alte oportunitati, alte persoane care ar putea fi chiar mai importante. Daca el e important, atunci o sa vina inapoi.
Ai 20 de ani si inca mai crezi in minciunelele baietilor! Mai crezi si in relatiile facute de pe calculator! In acest caz el are dreptate, chiar daca nu ti-a spus-o in fata: ramai cu fecioria ta, el are nevoie de o femeie! La multi ani!
Uite parerea mea. nu este baiatul potrivit cu care sa-ti incepi viata sexuala. probabil ca stie ca va trebui sa astepte mult ca tu sa o faci cu el si prefere sa fiti prieteni.
sau posibil sa aiba o pasa mai proasta.
daca nu exista atractie sexuala puternica intre voi atunci nu are rost sa incepi nimic. in fond si la urma urmei primul barbat trebuie sa fie capabil sa te faca fericita.
baietii tineri prefera fetele care si-au inceput viata sexuala.
pentru ca ei vor sex.
vezi tu...asta e dezavantajul sa cunosti baieti pe net, acestia sunt cei care nu au curaj sa te opreasca pe strada si sa-ti spuna ca esti frumoasa, asa in felul in care o fac ei. ei doar te privesc pe ascuns si se feresc cand ii prinzi.
e plin de baieti, crede-ma
vrei o explicatie concreta, pune-i intrebari concrete.
apropo, poate cunosti un baiat nou de ziua ta.
LA MULTI ANI!