anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.Acum aproape o luna am cunoscut pe net un tip cu care am vorbit timp de 2 sapt incontinuu.Ma cauta foarte des,imi facea complimente, ba chiar mi-a zis de cateva ori ca ma place si a si pus problema sa fim impreuna.Nu m-am aratat deloc interesata mai ales ca din pozele de pe fb nu parea genul meu si nu ma atragea. Dupa multe insistente am acceptat sa ies cu el.La date mi-am dat seama ca fizic ma atrage,ca e genul meu, ca pe net e diferit.Deja dupa asta comunicam mai lejer si incepusem si eu sa ma deschid. Dupa o saptama ne-am combinat si lucrurile mergeau f bine.Era foarte intelegator,iubitor, grijiliu si atasat.Si eu am inceput sa ma deschid mai mult fata de el si de doua ori am fost la bunica lui sa o vedem.Ramanand singuri am inceput sa ne sarutam si atunci a aflat ca eu sunt virgina.Eu am aproape 20 si el are 21. Mi-a spus ca intelege,nu vrea sa schimbe asta,ca e f bine si nu forteaza.Bun,toate bune si frumoase pana am avut la un mom dat o discutie in contradictoriu,eu am vb mai rece cu el,pe el l-a deranjat, in fine.In seara aia am iesit impreuna cu o pr a mea si doi pr ai lui.A fost rece, parea plictisit si fara chef ba chiar a facut cateva gafe care m-au deranjat.A 2a zi l-am intrb dc era asa si mi-a zis ca era obosit.Deja insa devenise tot mai schimbat,rece,distant, parca nu era el.In cele din urma l-am intrebat ce are si mi a zis ca nu stie, ca ii e greu sa fie intr-o relatie(ultima lui rel s-a term acum 1an),ca nu ii e bine,ca problema e la el.Mi-a vb rece si in cele din urma mi-a dat-o pe aia clasica"dar o sa gasesti pe cineva mai bun ca mine,care sa te merite.dar daca vrei ramanem pr in cont,vorbim nu-i problema".De atunci ma simt f naspa,inca nu stiu nimic concret,ma macina intrebarile,motivul pt care s a intamplat asta.Cel mai dubios mi s-a parut faptul ca la inceput cand ne-am combinat imi spunea ca o sa fie perfect cu mine,ca ma place mult,ca ar sta in permanenta cu mine,ca vrea sa plecam peste tot impreuna si dupa s-a schimbat radical.Mi-a zis ca nu place le altcineva,ca nu stie ce e cu el,ca ii pare rau.Ce credeti? Maine e ziua mea,ma gandesc ca imi va ura Lma,daca se ofers vreo portita sa incep o discutie cu el? pt ca pt mine nu s-au lamurit lucrurile,vreau sa-i spun atatea, vreau o explicatie concreta.Ce fac?

Răspuns Câştigător
| mdaria a răspuns:

Eu zic ca nu mai conteaza acum raspunsurile. Lasa lucrurile sa se intample pur si simplu. Daca nu te mai vrea, e chiar problema lui, iar daca chiar se simte naspa, propabil o sa-si revina si o sa te caute din nou. Sugestia mea e sa-l lasi in pace si sa incerci sa te detasezi, adica sa-ti vezi de viata ta cum o faceai inainte.
Viata poate parea uneori ciudata si nu stii ce-ti rezerva, de asta zic ca nu ar trebui sa insisti pentru ca daca o faci, e posibil sa pierzi timp valoros si sa pierzi alte oportunitati, alte persoane care ar putea fi chiar mai importante. Daca el e important, atunci o sa vina inapoi.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai 20 de ani si inca mai crezi in minciunelele baietilor! Mai crezi si in relatiile facute de pe calculator! In acest caz el are dreptate, chiar daca nu ti-a spus-o in fata: ramai cu fecioria ta, el are nevoie de o femeie! La multi ani!

| Xpressurself a răspuns:

Uite parerea mea. nu este baiatul potrivit cu care sa-ti incepi viata sexuala. probabil ca stie ca va trebui sa astepte mult ca tu sa o faci cu el si prefere sa fiti prieteni.
sau posibil sa aiba o pasa mai proasta.
daca nu exista atractie sexuala puternica intre voi atunci nu are rost sa incepi nimic. in fond si la urma urmei primul barbat trebuie sa fie capabil sa te faca fericita.
baietii tineri prefera fetele care si-au inceput viata sexuala.
pentru ca ei vor sex.
vezi tu...asta e dezavantajul sa cunosti baieti pe net, acestia sunt cei care nu au curaj sa te opreasca pe strada si sa-ti spuna ca esti frumoasa, asa in felul in care o fac ei. ei doar te privesc pe ascuns si se feresc cand ii prinzi.
e plin de baieti, crede-ma
vrei o explicatie concreta, pune-i intrebari concrete.
apropo, poate cunosti un baiat nou de ziua ta.
LA MULTI ANI! happy