| Michiii a întrebat:

kiss. Acum ceva timp am cunoscut un baiat. M-am indragostit de el. COnversam mereu pe mess facebook etc. Si m-am indragostit de el. Intr-o zi mi-am luat inima in dinti si i-am spus ca ma gandesc la el mereu. Dupa ce a trecut vreo cateva zile m-a intrebat daca il plac. Tot a incercat si pana la urma a reusit si i-am spus ca imi place. I don't want to see puppy dog eyes Dupa ce i-am spus ca il plac mi-a spus : Aha bravo thinking Ce dracuu' de raspuns mai e si asta. sad puppy dog eyes... Ce sa fac? Mie chiar imi place si ne intelegem foarte bine. In fiecare seara stam pana tarziu si vorbim dar thinking Nu stiu ce sa fac vreau sa stiu daca simte ceva pentru minee. :o Va rogg ajutorr. love struck Help me! kiss kiss >big grin

Răspuns Câştigător
| Luchius a răspuns:

Felicitari pentru sinceritate si pentru tupeu! Cat despre el, dupa raspunsul pe care l-a dat pot baga mana in foc ca nu da 2 bani pe tine.

9 răspunsuri:
| Raiiiisa a răspuns:

Orice ar fi, si oricat de atre ai fi indragostita de un baiat, sa ii spui tu ca il placi si ca te gandesti la el te poate dezavantaja uneori.Pe mess si facebook e foarte usor sa te indragostesti de o persoana, ai incercat sa te intalnesti cu el, sa stai de vorba si altfel cu el, sa vezii cum e el de fapt si apoi sa vezi daca iti place la fel de tare.un om din spatele calculatorului poate fi cu totul altul altfel decat in realitatehappySi raspunsul ce ti l-a dat mi se pare asa ca si cum nu i-ar pasa.Macar putea sa aprecieze, iar daca simtea si el ceva cat de putin nu cred ca il impiedica nimeni sa iti zica.

| Seby90 a răspuns:

Pai nu inteleg unde e problema, tu nu. il intrebi ce simte pentru tine? O_o

| Dariusuu a răspuns:

Ce e asa greu sa-l intrebi daca are sentimente pentru tine.

Nu te inteleg.

Intreaba-l. Asteptarile vor fi peste masura.

O zi buna.

| ion1731 a răspuns:

Probabil el crede ca e vreo gluma, si nu vrea sa cada in capcana, dar s-ar putea sa fie si asa situatie: el iti intinde tie o capcana...( aici nu mai spun nimic) ia-o mai usor, daca simte si el acelasi lucru atunci totul va fi bine.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Intreaba-l ce simte pentu tine.

| Michiii explică (pentru Raiiiisa):

Noi chiar ne cunoastem. Si suntem prieteni buni. Adica am stat toata vara impreuna si am iesit amandoi numai ca in acea perioada el era cu alta.

| Azµre a răspuns:

Dacă simte ceva pentru tine te scoate în oraș și se poartă ca un gentleman cu tine.

| Schatzyyyyy a răspuns:

Daca vroia o relatie cu tine, iti spunea de la inceput, asa ca...nu vrea decat sa fi-ti prieteni, nu mai mult:*

| just4ubr2015 a răspuns:

Si eu m-am indragostit de tine happy