| BehindYouMF a întrebat:

Buna tuturor, acum ceva timp, iubita mea s-a masturbat și a avut un lichid care ducea spre sperma. Noi pe atuncea făcusem sex oral și ea mi-a înghițit sperma. 1. Ce este acel lichid? 2.Ce se poate întâmpla dacă mi-a înghițit sperma?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) In momentul in care femeile ajung intr-o situatie in care ele devin suficient de excitate, anumite glande specializate situate in vagin intra in functiune si incep sa produca un anumit lichid care are rolul de a lubrifia mucoasa vaginului. Secetia respectiva are o culoare albicioasa si are o consistenta destul de fluida care o face sa aiba un aspect foarte asemanator cu cea a spermei.
2.) Fiindca sperma are in compozitia sa multe proteine, vitamine si substante hranitoare si la fel si multe substante minerale dar si micro si oligoelemente strict necesare vietii spermatozoizilor in cazul in care este inghitita poate sa aduca un pic de energie in plus respectivei persoane. Nimic altceva. Sanatate!

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

1. Lubrifiantul ei natural.
2. Nimic.

| Emilian65 a răspuns:

1. Este lichidul vaginal produs in urma madturbarii. 2. Daca a inghitit sperma ta nu se intampla nimic.

| ywar a răspuns:

A ramas insarcinata, eu asa stiu ca se intampla.

| GeneviveJ a răspuns:

Lichidul acela poate insemna multe lucruri, daca e albicios dar mai transparent si de consistenta mucoasa e normal, daca e prea albicios cu un miros dubios ar putea indica o problema medicala, o infectie a aparatului genital si asta ar trebui investigheat suplimentar la un medic. Insa in legatura ca inghitirea spermei nu se intampla absolut nimic, sperma aceea va ajunge in stomac si de acolo stii si tu mai departe pe unde dar nu are legatura cu aparatul ei reproducator.