Te rog lasa un mesaj cu id tau.Am trecut prin asta si pot sa iti spun mai multe.
Te astept cu id!:*
Buna, pai metoda coitului este probabil una dintre cele mai sigure insa si cea care aduce cele mai mari dezavantaje.depinde cat de departe se merge cu acesta metoda. Daca totusi este controlat atunci e ok. Daca iti vine ciclul regulat de 3 luni e foarte bine inseamna ca nu ai nimic. Nu mai fi paranoica si nu te mai gandi la acesta problema pentru ca nu ai nimic, chiar daca sunt baiat ma pricep cat de cat la treburile astea, adica si eu statea cu sufletul la gura in situati ca astea dar am invatat sa le controlez si sa ma controlez.Nu iti fa griji daca aveai ceva se observa pana acum.Sanatate!
Ceaus Da, este putin mai greu sa te gandesti la posibilitatea de a fi ramas insarcinata, daca te-ai despartit de el. E de la sine inteles, ca fara ''protectia'' lui, o asemenea posibilitate iti provoaca teama si remuscari.
Ai 16 ani, la aceasta varsta poti sa treci peste ruptura, cu greu pentru ca a fost primul tau iubit ( prima dragoste nu se uita), dar mai sunt si alti baieti care ar fi fericiti sa te aiba. Asta nu inseamna ca trebuie sa sari repede intr-o alta relatie bazata doar pe sex. Fa-ti timp pentru tine, si accepta un baiat care iti satisface dorintele, care lupta pentru tine, care te iubeste cu tot sufletul, nu doar cu trupul.
Nu cred ca esti insarcinata, daca ciclul continua sa iti vina in mod normal si regulat.
Daca va impacati ar fi bine sa vorbiti despre responsabilitatea pe care o implica actul sexual, pentru ca nu este o joaca. Avortul nefiind niciodata o solutie.
Nu cred ca poti fi insarcinata cu 3 menstruatii normale (nu prea regulate, e adevarat, dar nici foarte neregulate). Mai ales ca sunt convinsa ca in aceste 3 luni ai fost macar o data la ginecolog (pentru consultul obligatoriu de la inceperea vietii sexuale) si medicul ti-ar fi spus daca suspecta o sarcina. Asta este principalul argument. Pe locul doi vine argumentul menstrelor normale si cvasiregulate.
Da, normal că poţi să rămâi însărcinată. Se numeşte sarcină peste ciclu. Chiar dacă nu ţi-a venit ciclul, tot poţi să rămâi însărcinată 100%.
Pa, pa
George0197 întreabă: