| Ali0606 a întrebat:

Bună tuturor! Am 19 ani și mi-am început viața sexuală de aproape 2 ani. Problema este că nu pot avea orgasm prin penetrare decât dacă îmi masez și clitorisul în același timp altfel nu pot, am întrebat alte fete și toate mi-au spus că ele nu au problema asta.Nu înțeleg unde este problema, am același partener de la început și sunt foarte mulțumită de mărimea penisului său, nu termină prea repede și suntem extrem de deschiși unul cu altul. Am orgasm aproape de fiecare data și mă simt foarte bine în timpul actului sexual dar chiar nu înțeleg de ce nu pot termina doar prin simplă penetrare, mai sunt pe aici persoane care au această problemă sau sunt singura?

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Unele fete au nevoie sa fie stimulate si clitoridian. Totul este ok.
Cea mai simplă modalitate de a obține orgasmul este stimularea clitorisului (fricționare manuală, cunnilingus sau prin alte metode).
https://ro.wikipedia.org/wiki/Orgasm

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Schimba masculul, ca barbatul este "principalul motiv", fiindca el nu este capabil sa te satisfaca, sau poate nu are cu ce sa te satisfaca!

| mihai69 a răspuns:

Nu ești nici pe departe singura. Dar fi fericită că îl ai! Altele nu reușesc nicicum...

| Goete a răspuns:

Din cate am citit nu esti singura, nu iti face probleme. Si t epoate masturba chiar el intre timp. Sau un prieten de-al lui :p
Si poti avea si mai mult de un orgasm pana el are unul

| yhua a răspuns:

Vino la mine