Nu ai cum sa faci bani din Onlyfans fara sa afle prietenii si familia.
Problema cu onlyfans e ca nu multi din oamenii care ti-au dat bani o data se intorc si luna urmatoare deci ajungi in situatia in care ai nevoie mereu de clienti noi iar asta inseamna promovare, multa promovare. Problema cu promovara multa e ca e doar o problema de timp pana cienva te recunoaste.
Eu zic sa te gandesti bine daca vrei cu adevarat sa faci asta sau nu pentru ca daca nu esti hotarata o sa faci bani de cateva pachete de tigari sia colo o sa se opreasca povestea.
Nu stiu ce se intampla cu fetele in general in ziua de azi, nu le duce capul, nu stiu carte, asta e primordial, se stie foarte bine, dar intrebarea care nu si-o pun multe, oare eu am corp de stoarfa sa pot face only fans, ca nu poti sa intri tu cu celulita 3 degete si alte impediemente, dar e loc pentru toate - am vazut tot felul de forme de viata care fac only fans insa e de plans ca multe se viseaza ca vor deveni miliardare din asa ceva, e cale lunga si oricum eu unul personal as supra taxa persoanele care fac only fans sa dea la stat lunar si 40% din ce castiga dar societatea promoveaza asta si la tv e TRAGIC
Daca tot te apuci de treaba trebuie sa iti asumi pana la capat char daca ar stii rudele si prietenii.
Ca sa ai cat mai multi abonati trebuie sa pui niste poze in ipostaze cat mai sexy si sa iti pui poze pe storyiuri de insta in care sa arati cat mai bine.
Incearca da te orientezi pe clienti din afara, strainii au mai multi bani decat romanii.
Eventuale mai vorbește si cu alte fete care fac treaba asta si poate te promoveaza si ele putin.
Insa te-as sfatui sa alegi o meserie mai decenta, treaba asta cu videochatul nu merge la nesfarsit, corpul ti se baseste la un moment dat.
Bună!
Poți să restricționezi vizualizarea conținutului din anumite arii geografice (de exemplu România) => că cei din România nu pot vedea conținutul tău. Atenție însă, dacă se utilizează VPN nu prea ai scăpare.
Din păcate, mentalitatea din România lasă mult de dorit.
BackPack Your Life (Cătălin Stănciulescu de asemenea are OnlyFans, el fiind vlogger, jurnalist și actor.
Munca nu este o rușine de niciun fel. Multă baftă!
Hei!
Cam dificil să te promovezi și în același timp să te ascunzi de cunoscuți
Eu cred că e foarte important să îți asumi asta chiar dacă află cunoscuții
Ca să te promovezi, în primul rând te faci cunoscută în rețelele sociale, Facebook, YouTube, Instagram, tik tok
Cum? Păi postezi intr-una, promovezi postări prin reclame plătite, ieși în evidență, te diferențiezi de restul
Iei legătura cu cineva care se pricepe în marketingul online, te informezi bine în legătură cu promovarea ta ca persoană
De obicei fetele de pe onlyfans sunt apreciate, fie pentru un aspect fizic deosebit, fie pentru că unii au acea curiozitate și plăcere de a fi patrioți sexuali. De obicei fetele care au succes in acest domeniu sunt fie cunoscute dinainte, fie pe Youtube fie pe Instagram, și e ceva ce mai intens pentru un bărbat, să vadă o fată in ipostaze intime si sexy, doar pentru că i-a plăcut dianinte să știe că are ocazia să o vadă goală. De exemplu Aliena Abe, prietena lui Omul cu tourette, Andrei. Ea are onlyfans și sunt sigur că multi abonați sunt cei de la Andrei. Chiar și fără să vrea, Andrei, ii face reclamă cand zice pe Youtube intr-un video ''arată-ți ***, iar ea zice ''nuuu nu vrea'', la care Andrei zice ''Dar pe onlyfans o faci''. Sincer e ceva rușinos să te știe familia, prietenii, vecinii. Dar așa devin și unii curioși și faci cateva abonamente in plus. Eu am avut o prietenă care s-a lăsat doar pentru că nu avea suficienți abonați.
Pai daca te ai apucat de only fans inseamna ca nu tie frica sa afle si cei din jurul tau? tine te de treaba ca e banos
Daca ai labari prin jurul tau, in aria ta gen, unde esti localizata, poti sa iti securizezi tu contul cat oi vrea, oricum se va afla ce faci, de ce mai bine nu le zici, te duci la taicato, uite tata se promoveaza tarfele gen maria Georgiana care fac 20 de mii de euro pe luna din only fans, ma lasi sa fac si eu? poate te lasa
Si dupa aia ajung poze in pzd goala si cand te masturbezi gratis pe internet, asta e riscul pe care trebuie sa ti-l asumi, si ca sa ajungi tu sa fii promovata cu mii de urmaritori care iti platesc e cale lunga si cu cat esti mai populara cu atat se afla de toata lumea
În aşteptareBuna! Daca doresti te putem ajuta sa iti promovam noi free pagina de ONLYFANS. Daca doresti mai multe informatii ma gasesti pe ig : onlyromania. exclusive.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: