Si eu am avut la 16 ani o relatie cu un barbat de 27 si aveam o gandire f matura.Dar, copilul tot copil ramane! Intelegi? Ea inca n-a trait viata cum trebuie! E prinsa acum in magia asta care se intampla intre voi, de faptul ca tu esti mult mai in varsta.Se simte protejata, se simte altfel.Dar ii va trece si tu vei avea probabil 30 si vei fi singur. Daca parintii ei nu sunt de acord inseamna ca o cunosc mai bine decat tine.Nu incerca s-o bagi in conflict cu ai ei ca daca va veti desparti vre-odata ea tot cu ei va ramane si la cat de mult o iubesti asta ti-ai dori? E normal si pentru tine,iubesti un copil, e pur e naiva, inocenta si toate astea te fac s-o vezi ceva foarte divin.Nu stie ce e iubirea acum, stie doar cum si-ar dori ca aceasta sa fie.Nu te amagi singur! Bucura-te de ea cat inca mai e langa tine, nu te mai gandi la viitor! Strici bucuria prezentului!
Aici logica nu duce la nimic. Tata cind a vazut asta a furat-o pe maica-mea cu toate ca era mai mica ca el cu 11 ani. Urmarea povestii este ca au avut 5 copii dintre care 4 traiesc si au la rindul lor copiii lor.
In situatia in care esti, singurul vinovat esti tu, fratioare esti cu 10 ani mai mare ca ea. Daca ea avea 25 si tu 35 atunci era alta discutie. Esti dispus sa astepti oricat... Roby, mai mult de 1 an incarcat nu vei astepta, crede`ma pe cuvant. Tu vrei cu totul altceva de la o femeie acum decat ai fi vrut vreodata la 15 ani.
Bine o astepti. Cat?
Gandeste-te ca sunt cel mai bun prieten al tau si fa cel mai onorabil lucru care il poti face; incheie relatia.
De ce? Roby, e mica, iubeste nebuneste acum, vei fi poate primul pentru ea (pentru care pune suflet, cu care va imparti o noapte, etc.) dar dupa cum am mai sus si repet, e mica si vrea sa experimenteze si tot tu vei ramane cu buza umflata peste sa zicem 2 ani cand vezi ca te lasa pentru unul de 18 ani, tu avand 27, stand dupa ea la 17... Stii ca am dreptate.
Sau poate nu am dreptate si bat campii aiurea... Dar gandeste-te bine, oricum viitor nu aveti!
Revino-ti la normal, sunt10 ani intre voi, si nu e ca tu ai 30 si ea20 sa aiba ceva minte in cap.Se poate razgandi oricand, te poate lasa.Are abia 15 ani, ce stie ea de viata?! Probabil k o sa vrea sa si-o traiasca.Gandeste-te ca atunci cand ea va avea 19 ani, poate va pleca in alt oras la facultate.Tu atunci vei avea 29, poate ai sa iti doresti o familie atunci, si ea va cred ca va fi dispusa de la acea varsta.Cauta-ti o fata mai apropiata de varsta, pentru a evita o eventuala dezamagire mai tarziu.
Sincer, este o relaţie foarte dificila. Va rezista doar dacă veţi crede în voi doi şi în ce aveţi.
O relatie bazată pe încredere aduce multe beneficii. Dar, dacă părinţi ei sunt foarte pretenţioşi vor actiona rapid şi încercând să te elimine.
Doar dacă ( nu ar trebui ), se va întâmbla să te culci cu ea ( nu o face ) vei regreta deoarece, poţi fi luat la răspundere de către părimţi ei că ai abuzat de o minoră ( asta dacă ar afla părinţi ).
Îţi urez mult norc!
Sfatul meu este să fii precaut şi să da-i dovadă de maturitate în faţa părinţilor ei
Succes!
Nuu nu te desparti de ea asteapt-o si fi alaturi de ea mereu chiar daca nu va puteti vedea mereu si poate in timp parintii ei au sa accepte
Precizez ca la varsta asta gandeste mult mai bine decat majoritatea fetelor de 22-25 de ani! E testat acest lucru! E diferita de fetele de varsta ei. Altfel, nu as fi ales sa ma risc sa stau cu o pustoaica. Credeti-ma, sunt constient de toate riscurile si probabilitatile! Insa, cer parerea mai multor persoane sa vad ce sorti de izbanda exista! Va multumesc oricum si pentru critici si pentru incurajari! Parerile, intotdeauna, vor fi pro si contra!
Mi se pare un lucru impresionant.ca voi sa va iubiti asa de mult, indiferent de varsta.Sa va tina! Si daca ai dreptate.adica si tu o iubesti.si ea pe tine atunci nimic nu mai conteaza. Viata e scurta si rar intalnesti ocazii care sa te faca sa realizezi ca viata merita traita.Deci, traieste clipa orice ar fi.Fa ce iti spune inima.Eu una cred ca va dura. sper sa fie asa. Xo
Daca ceea ce spui este adevarat atunci lupta pentru ea.tu trebuie sa le demonstrezi parintilor ei ca nu esti un tip care vrea sa profite de ea.comporta-te cu ea de parca ai avea 20 de ani, fii apropiat de ea fii alaturi de ea si de parintii ei.vino acasa la ea si arate-le parintilor ca nu esti unul care s-a aciuat pe langa ficasa si vrea doar sa isi bata joc de ea.parintii au grija de ea, normal fiindca e fiica lor. discuta cu membrul mai maleabil al familiei, imprieteneste-te cu ei.eu asa faceam si ajungeau parintii sa intrebe apoi de mine.relatia asta va rezista doar daca faci tu un efort urias
Buna eu am 14 ani iar prietenul meu are 19 ani, si ai mei nu il vor si noi ne-am iubit si nu am renuntat indiferent de ce s`a intamplat(ai mei m`au batut)si am plecat de acasa au venit cu politia si tot nu m`am despartit de el, asa si voi daca va iubiti nu va despartiti indiferent de varsta si de ce se va intampla! Bafta in continuare
beausingurlamasamea întreabă: