anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am apelat la voi pentru a ma ajuta cu o probema.Sunt impreuna cu un baiat de o luna si ceva si ma vad foarte rar cu el...Deoarece el este la liceu si eu la scoala.Cateodata cand vine de la scoala si eu sunt afara ma mai intalnesc cu el dar in rest in timpul saptamanii nu il vad deloc.In weekend cand e frumos afara iese dar cand ploua nu iese delocsad... Ce sa fac? Sa ma despart de el ca nu il vad sau sa fiu cu el doar pe mess si rar in weekend? Ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Heihappysi eu ma aflu cam in aceeasi situatie...la mine difera faptul ca el este la un liceu iar eu la alt liceuhappynici noi nu ne vedem prea des(in timpul saptamanii,o data sau de doua ori)dar in vacante ne vedem mai des; nimeni nu poate sa-ti zica daca sa te desparti sau nu de el:important este ce crezi tu ca ar trebui sa facihappydaca intr-adevar tii la el si il iubesti,poti sa continui relatia,daca nu te poti desparti de el; totusi,dupa cum ai descris situatia,eu as zice ca tii la el,pentru ca suferi ca il vezi asa rarhappyai incredere in tine,in sentimentele tale si asculta-ti inima, iti vei raspunde singura la intrebarebatting eyelashes
sper ca te-am ajutat, si poate mai vorbimtongue

2 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Bună! Fă cum simţi.Dar ce rost are să continuaţi dacă oricum nu petreceţi timp împreună?

| AndreyG a răspuns:

Cand spui ca tu esti la scoala si el e la liceu.tu poti fi si a 5-a si el a 12-a.adica diferenta de varsta poate fi si de 7 ani.Mai intai spune-ne cati ani aveti amandoi. Daca esti a 8-a si el e a 9-a atunci mai merge.
Oricum,daca am dreptate cand zic ca e o diferenta de varsta mai mare, zic sa te desparti de el si sa gasesti pe cineva cu care sa te vezi ori la scoala in fiecare zi, ori asteapta pana intri la liceu sa-ti gasesti un iubit acolo.