Din dragostea ta s-a nascut putina gelozie, lucru perfect normal si bine ca s-a intamplat, ceea ce te-a facut sa intelegi ca discutia cu tipa aceea era serioasa. incerca sa-i ceri cateva expicatii despre "verisoara " lui adica asa vorbesti cu vara`ta? sa fim seriosi...
Faptul ca plangea la telefon a putut fi o prefacatorie sa te inmoaie vb ta, sau putea fi real, oricum ca s-a prefacut sau nu. a facut-o cu scopul de a nu te pierde. Eu in locul lui i-as mai oferi i sansa. explicandu-i ca au mai fost certuri intre noi, si asta ti-a zdruncinat increderea in el, el poate lupta pentru tine sa iti recastige increderea. Si pune-i conditii... spune-i ca este ultima data cand il mai ierti pana iti recapetzi increderea in el, data viitoare cand calca pe bec, ca si acum, e liber sa se culce cu vara`sa vecina`sa sau cine vrea el.
Ai grija ce faci, gandeste`te bine inainte sa iei o decizie :*
Baga de o pauza.MAcar asa se gandeste si el la ce a facut. Daca chiar tine la tine o sa se schimbe.Incearca sa vezi daca se schimba ceva in relatia voastra, daca nu mai apar certuri. Daca vezi ca el incepe sa fie mai iertator si iubitor .ok.Atunci continuati relatia.Inseamna ca si-a dat seama si incearca sa te pretuiasca mai mult.Dar daca vezi ca mai face in genul: mofturi, se raceste, ii face complimente altei fete, atunci renunta la el. DAca nu se poate abtine inseamna ca nu e pregatit sa fie cu tine.Asteapta sa vezi ce se intampla. PS: nu toate relatiile sunt menite sa mearga.Fii bucuroasa ca ai descoperit ce fel de persoana este pana a pune mai mult suflet
4 luni nu este un timp foarte mare, eu am avut o relatie de 9 luni si a luat sfarsit...eu cred ca mai sunt baieti carora sa le poti castiga increderea si sa ai o relatie mai buna decat aceasta...dar bineinteles daca simti ca il iubesti atat de tare atunci cauta o cale sa repari situatia si sa fiti cum erati inainte
Certurile voastre cam dau de inteles ca nu va potriviti desi sunteti indragostiti.
Tu nu mai ai incredere, el se joaca de-a relatia cu alta...gandeste-te bine daca chiar merita.
Va multumesc pentru raspunsuri! Am uitat sa va mai spun ca el a specificat ca (cica) ar fi vrut sa afle mai multe despre respectiva fata si acea conversatie a fost la vrajeala Eu nu cred nici acum, pentru ca au mers prea mult si a durat mult timp acea conversatie.Eu stiu ca nu e mult 4 luni de relatie dar tin la el si imi e chiar foarte greu sa trec peste asta si mai ales sa il iert. Ma gandeam sa mai stam asa despartiti macar mai o saptamana si in tot acest timp sa-mi dau seama daca chiar ma iubeste sau nu acum nu stiu ce va fi. Va multumesc pentru sfaturile voastre care m-au ajutat enorm >
Byankaa66 întreabă: