| MatabiDeea a întrebat:

tuturor!
AM avut un prieten, de care m-am despartit, iar dupa iar ne-am impacat, si da, acum suntem din nou despartiti. Astazi m-a invitat cu ea o colega catre chiocs pentru a-si cumpara ceva. El era in fata clasei noastre si cand am trecut, m-am uitat in spate ca ma strigase un coleg, iar el steatea dupa colt si se uita spre mine. Din pacate, azi am tinut si ora cu ei, fiindca noi suntem clasa A si ei clasa B, iar un coleg de-al meu, care tine neaparat sa ne impacam imi tot zicea ca se uita la mine in ora si mai multi colegi mi-au zis exact la fel. Ce poate insemna asta? Eu inca il mai iubesc, dar simt ca si-a batut joc de mine.,

Răspuns Câştigător
| madafaca a răspuns:

Nu vad vreun motiv pentru care sa te impaci cu el. Daca nu simte nimic pentru tine, iti pierzi timpul aiurea.

3 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Pai ce ti-a facut de v-ati despartit? Da-ne niste detalii, daca se uita dupa tine inseamna ca te place/iubeste inca.

| Blu3Smyle a răspuns:

Daca inca il mai iubesti castigal daca se uita la tine poate vrea sati atraga atentia daio si fii draguta iarta-l daca chiar il iubesti sper ca te-am ajutat tongue

| MatabiDeea explică:

P.S. Atunci ne-am despartit fiindca el nu mai simtea nimic, adica asa a zis.