Salut,sincer nu cred ca ar trebui sa iti faci astfel de probleme.Nu ai varsta la care trebuie sa plangi dupa casatorie.Seteaza anumite prioritati in viata (pana la casatorie lista este foarte lunga). Incearca sa fii tu, sa faci lucrurile care iti plac tie iar usor usor o sa vina si persoana pentru o RELATIE.Incearca sa socializezi putin mai mult dar parerea mea este sa eviti site-urile de matrimoniale ( nu cred ca ar fi frumos sa descoperi dupa 2 luni ca vorbesti cu un baiat ). Iesi afara, aduna gasca, distreaza-te, munceste, cladeste ceva, invata sa fii mai bun in primul rand pentru tine.Fa sport, socializeaza din nou, iesi in club, pierde o noapte cu gasca si o sticla de tarie, socializeaza din nou, du-te la munca si dupa cateva luni o sa vezi diferenta. Daca nu ai gasit pe cineva potrivit la 22 de ani abia este inceputul ( nu ai vazut pustoicele de 18, 19 ca umbla dupa 22+? ). Casatoria o sa vezi ca nu e o metoda de a scapa de singuratate ci se face atunci cand simti ca ai gasit persoana potrivita ( si nu ca asa spune matrimoniale.net ). Compatibilitatile o sa le descoperi in viata reala, face2face si nu pe Facebook, iar de refuzat nu o sa te refuze toate ( cum spunea cineva. nimeni nu scapa de pedeapsa casatoriei )
Pe langa ce ti s-a spus mai sus, ai tras concluzii gresite. Un punctaj calculat pe un site este departe de a demonstra compatibilitatea dintre doua persoane.
"pur si simplu m-am indragostit." - serios?
De aici pleaca problema ta. Esti muuuuult prea disperat.
Ce căsătorie, prietene? Ai 22 de ani, ce ai putea oferi tu familiei tale? Pune mâna şi învaţă, construieste-ti o carieră, mergi la sală dacă eşti grav, citeşte, îngrijeşte-te. Astea sunt priorităţile la vârsta ta.
Daca mergeti la sala aveti si talent la sport?
Asculta de mai sus sunt gold, invatã sa fi un barbat de acum incolo doar trebuie sa te invete cineva, doar de acum incepe distractia. Toti avem o depresie la 19-23 de ani care ne compleseste "nu am sa am o iubita niciodata am implinit 20 si, nuuu o sa mor singur" wtf man nu mai cauta pe siteuri de matrimoniale, acolo stau doar femeile gunoaie ale societatii care nu se uitã nici un barbat la ele, si plus au si plus asteapta si un barbat frumos/bogat de care sa se indragosteasca ba chiar sa le faca un copil.
Nu te gandi tu la casatorie pana nu ai cel putin 3 femei calumea o datã la 10 ani, de care sa zici wow ea e aleasa... de cele mai multe ori te inseli
Dece disperi?
Omule ai o viata inainte, esti tanar dc te grabesti?
Sti si asta poate fi unu din motivele pentru care nu gasesti pe nimeni. Esti atat de concentrat in a gasi o persoana pentru tine incat nu ti cont ca tu poti si singur...