Poate nu te vrea pe tine si ti-a spus ca are prietena ca sa il lasi in pace. Trebuie sa mai fim si realisti.
Zi`i ca nu prin asta iti va castiga dragostea
ca ar putea sa aleaga alta strategie pentru ca asa tot ce poate face este sa t indeparteze, daca nu ti `ai fi dat seama ca acel cartier nu exista tu te`ai fi putut indeparta de el nu?
spune`i ca nu`ti plac jocurile astea si daca vrea sa fie cu tine sa-ti spuna direct, iar daca nu la fel
bafta :*
fundita?
Tipul daca ti-a zis ca te simpatizeaza inseamna ca asa e. Nu trebuie sa verifici nimic. Hai sa iti spun unde gresesti: indiferent daca te-a mintit sau nu tu nu trebuie sa fi agasanta si sa-i pui intrebari pentru ca ii dai de inteles ca esti moarta dupa el si atunci te evita. Nu il mai intreba nimic, fii politicoasa, draguta, finuta si vorbeste-i frumos dar nu ii arata ca il placi asa de mult ca si-o ia in cap si isi pierde interesul intelegi draga mea? Baietilor le place misterul asa ca fi cat mai rezervata, lasa-l sa se agite el, sa vrea sa afle cat mai multe despre tine si fa pe inabordabila pentru ca il vei deruta Fii fata desteapta si tine-l pe jar, serveste-i una calda una rece si da-i de inteles ca are oricand concurenta si ca tu niciodata nu duci lipsa de admiratori dar atentie nu te lauda fii subtila ca sa nu isi faca o impresie gresita. Fii mai indiferenta si lasa-l pe el sa se tina dupa tine, daca iti place ii raspunzi afirmtiv dar sa fie el cel care face intotdeauna primul pas. Succes!
Ca nu e serios si sa stai in banca ta. Ce e singurul baiat dupa planeta.Nu fi geloasa ca nu ai de ce.
Prin asta trec si eu sii...eu am facut ceva de genuu
I-am zis ca il iubesc si a recunoscut ca a zis asa sa ma faca geloasa si acum sunt impreuna cu el...ne intelegem super bine
Bafta! Funda?