| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Buna tuturor,
Am in clasa un baiat foarte dragut de care imi place de la începutul anului.Mi-a dat de înțeles că mă place o perioada și se purta frumos cu mine ...adică făceam contacte vizuale și mult mai multe chestii. Faza e că acum nu mai da niciun semn că m-ar placea...și încerc și eu să ii arăt că nu îmi pasă și să mă uit cat mai puțin la el. As vrea sa-l uit, dar nu pot pentru că în fiecare zi îl văd la școală ..nu știu ce sa fac. Imi puteți da un sfat ceva? As putea sa-l fac să mă placa și să fie mult mai mult sau ar trebui sa o las așa?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca ai interpretat tu gresit toate semnalele alea, dupa cum ai crezut tu, nu dupa cum erau ele reale, ca nu poti sa-ti placa de cineva si apoi subit sa nu-ti mai placa.
Nu, nu poti sa faci pe nimeni sa te placa asa cum doresti tu, ca baietii nu sunt papusi sa le ordoni sa faca ce vrei tu, sunt oameni care au personalitate diferita, care au simpatii si care nu pot fi obligati sa placa pe nimeni, daca ei nu vor.

Cand o sa mai cresti, vei ajunge sa intelegi si acest lucru, pana atunci focuseaza-te pe carte, ca aia nu te va trada si te va place intotdeauna, asa cum o placi si tu.

| mastadont a răspuns:

Și de ce nu iei tu inițiativa să-i spui că-l placi? Probabil că încă te place dacă a dat semne dar a renunțat să mai spere sau a găsit pe alta.
Dacă ai observat că te place e mai bine să acționezi pe moment, altfel sigur vei regreta mai târziu, încercarea moarte n-are.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate are pe alta. Chestiutile platonice nu tin

| simplaexistenta a răspuns:

Stiu sentimentul