Nu stiu cum rezista baiatul asta cu tine sincer esti foarte stresanta, eu cred ca vrea sa scape cu orice pret de tine dar are prea mult bun simt si te lasa pe tine sa iti dai seama din actiunile lui
Lola noi astia hetrosexuali vorbim cu o fata ca ne atrage sexual da, vrem sex de asta comunicam cu o fata, acuma daca te ignora inseamna ca
1 nu te place
2 esti prea sacaitoare, enervanta, am avut si eu de astea si era enervant sa te scaie toata ziua la cap
3 te atrage indiferenta lui ca un magnet
4 e ceva normal la varsta lui sa vrea sex tu ce ai vrea nunta, copii?
5 poate esti o simpla amica cum nu te place fizic, sex nu vrei na ce sa faca acuma vrea sa scape de tine
6 la inceput o vrut sex da acuma fuge de tine
7 vezi daca esti in freindzone adica roata lui de rezverva si cum iesi de acolo
http://trasaturi-alfa.blogspot.ro/search/label/Zona%20freindzone
8 fi mai rationala, gandeste mai rational, nu fi asa credula
De ce nu vorbesti cu el despre asta? E mai ok sa asculti parerile unora care habar nu au despre ce vorbesc?
Nu aveti nici o relatie. Nu ti-e clar?
Arata-mi si mie un baiat normal la cap care va refuza o mozoleala gratuita? Atata reprezinti.te lasa pe tine sa il cauti cand ai chef de iesit, de mozolit si daca pe viitor va avea norocul sa te si f**a, cu atat mai bine. Dar nu ai o relatie cu acest baiat decat cel mult de ...prietenie cu ceva beneficii.
Dacă ai precizat faptul că 'ai o relaţie de prietenie foarte bună' înseamnă că nu aţi avansat mai mult şi pentru el este o joacă. Ştii cum este, poţi transforma prietenia în iubire dar invers nu se poate. Cred că între voi nu este un amor profund, mai mult o copilărie.
Cam greu sa ajungi la bariera aia "morala" cand atractia primara a fost cea fizica.
AlexiaIordache întreabă: