O felicitare frumoasa,,, handmade", cum spui, precum si ea poate face altora (doar ca altfel de lucruri si nu felicitari), plus o carte interesanta. Ca recomandari, nu stiu, nu ma simt in masura sa-ti propun ceva dar poti intreba bibliotecara de la scoala ta sau o ruda care se pricepe in literatura de calitate.
Observatie. Puteai pune intrebarea la conversatii si nu dragoste& sex, citeste si regulamentul. Intrebarea ta nu are legatura cu categoria, unii s-ar putea sa nu-ti raspunda din cauza asta. Oricum, la multi ani prietenei tale; succes in tot, si toate!
Un buchet de flori ar fi foarte dragut, sau o floare de camera, ar fi foarte dragut. Ai mai putea sa-i iai o rama pentru fotografie, si sa-i faci o fotografie de a ei, pe care sa o pui in rama, sau o fotografie cu voi doua. Ai putea sa-i iai o cana cu zodia ei sau cu numele ei. Ai putea sa-i iai un parfum bun... Sunt multe chestii ce i-ai putea lua, ceva original...
Ii cer scuze ca am postat intrebarea aici, dar stiu ca este cea mai vizitata categorie.
beausingurlamasamea întreabă: