| Albeanu_Madalin-Daniel_1983 a întrebat:

Buna tuturor am multe de spus nu stiu ce e cu mine nu mai pot sa tin in mine simt nevoia sa ma descarc am venit in Franta impreuna cu familia si aici intr-o zi la o cafea un baiat se baga un seama cu mine el fiind tot roman prima oara l-am refuzat imi zambea mereu cand ma vedea se baga in seama cu mine imi trimitea msg gen: Deabea astept sa fi a mea sa te alint cum stiu eu mai bine el avea un prieten care ma mintea mereu ca baiatul asta are nevasta eu i-am dat o sansa am iesit la cafele in oras ne plimbam in fiecare seara imi facea cadouri. vroia sa ne mutam impreuna sa avem un bebe era dulce dar pe mine m-a luat prietenu lui si ma violat, nu prea imi face placere sa vb depre asta a fost urat ca un cosmar dupa care se duce la prietenul meu si ii spune ca m-am culcat cu nevasta ta fraiere eu i-am ascuns prietenului de rusine si de frica ca o sa ma paraseasca dupa putin timp nu am mai putut sa rin in mine si i-am zis, i-am povestit cum a fost dar el a crezut altceva a crezut ca am vrut sa ma culc cu acel baiat el a zis ca totusi ma iarta ca tine la mine dar de atunci toate sau schimbat ne vedeam mai rar de 2 ori pe saptamana si mereu isi gasea motive ca eu sunt vinovata mereu ma suna cand avea el chef era indiferent ne intalneam doar pentru sex dar de fiecare data cand ma vedea cu altcineva ma suna si imi zicea sa ma duc acasa acum el e plecat in Germania si eu il astept si tot sper ca va reveni in viata mea am inteles ca mai are putin si vine am vorbit cu el acum 3 sapt cu el la telf si mis zis ca de asta a fost rece cu mine ca am gresit si chiar daca n-am gresit cu voia me trebuia sa-i spun de la inceput a zis ca tine la mine ca nu poate sa ma uite si ca 70 la suta ma iarta in seara aia am vb o ora jum cu el la telf dar de 3saptamani nu mai stiu nimic de el nu stiu de ce nu ma suna eu il iubesc enorm mi-as da si viata pentru el dar nu stiu daca si el ar face la fel pentru mine ajutati-ma cu un sfat credeti-ma nu stiu ce sa fac il vreau inapoi

4 răspunsuri:
| BrokenArrow a răspuns:

Puncte, oameni buni! Puncte şi virgule! Că eu sunt mai grea de cap... şi nu inţeleg un text fără ele.
Auzi, tu eşti fată sau băiat?

| Z6 a răspuns:

E delicata treaba. Stii ce? trebuie doar RABDARE! sa se acoomodeze cu situatia. sa isi recapete increderea. El te iubeste sigur! De aia nu te-a lasat balta. gandeste-te ca. in Germania, e mult de lucru, si n-ar avea timp. nu are minute. sau mai stiu eu ce.
Suna-l tu, spune-i tot ceea ce simti. iar cand va veni acasa, promite-i ca nu ai sa mai lasi niciodata sa intervine ceva intre voi. si ca o sa lupti pentru el mereu. Nu are rost sa te stresezi! E groaznic ceea ce ti s-a intamplat, si ma bcuur ca ne-ai povestit. Ma bucur ca pot sa iti dau un sfat., ai rabdare. totul va reveni la normal!

| Albeanu_Madalin-Daniel_1983 explică (pentru Z6):

Iti multumesc pentru sfat asta astept si eu sa redevina totul la normal incerc sa uit ce am patit dar cam greu de uitat asemenea lucruri te marcheaza pe viitor

| ToTuleOK a răspuns:

WoW cred ca daca ar vedea asta ar ramane fara cuvinte cea mai impresionanta poveste din ultima vreme.