| IngerulDulce a întrebat:

Buna tuturor.Am nevoie de ajutor pentru o prietena de a mea.In luna martie s-a certat cu un baiat pe care ea il placea mult de tot.El era un fost coleg de al unei colege din clasa,care i l-a prezentat cand s-au intalnit pe hol.Ei s-au avut tare bine,vorbeau cu orele pe mess, si ea incepuse sa-l placa mult de tot.Insa intr-o zi cand au inceput sa-i tachineze colegii lui,el a inceput sa devina distant.Ii mai trimetea mesaje,dar nu cum o facea inainte,si i-a cerut sa nu se mai vada o perioada cu el.Dar intr-o zi, ea m-a sunat plangand in telefon.Am intrebat-o ce are,si mi-a spus ca el a zis gata,sa nu se mai vada sau sa mai vorbeasca unul cu altul,ca nu vrea ca ea sa sufere sau ceva de genu asta(trebuie sa mentionez ca el se cam crede emo,e cam dependent de calculator, nu are un statut social foarte bun si nici nu invata.Prietena mea,e total opusul lui,e foarte instarita si invata bine,deci nu stiu ce ar fi putut vedea la el...).De la un timp ea s-a schimbat,nu mai e fata care era,a inceput sa devina mai fitoasa, mai cu capul in nori.Bine,de purtat frumos inca se poarta cu noi, dar ne-a spus mie si prietenelor mele ca asa incearca sa-l uite pe el(dupa ce a fost 2 luni in depresie din cauza lui).O colega s-a saturat sa o vada asa,si i-a dat id-ul unui var de al ei.El incepuse sa o placa,dar cand s-au intalnit prima oara ea nu, nu si nu.Ca a plictisito,ca nu e genul ei,ca nu vrea nici o relatie si asta, doar din cauza ca mai tine la ala.Eu si prietenele mele suntem disperate.Ce putem face sa i-l scoatem pe ala din inima? Sa o facem sa inteleaga ca el nu a iubit-o?

3 răspunsuri:
| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Un cuvant nu te baga ca niti tie nu ti-ar place asta l-aso ca asa o sa se linisteasca singura nu mai puneti sare pe rana (da ati auzit asta de la un baiat )

| crissa20 a răspuns:

Incercati sa iesiti mai des cu ea, dar nu mai vorbiti despre respectivul, cu timpul il va uita, bafta:*

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Lasa-ti-o asa cum e, fitoasa, asa ii arata lui ca nu merita. Nu o puneti sa iasa cu alti baieti daca ea nu simte asta, mai bine iesiti voi, fetele cu ea.