| Michiii a întrebat:

Bună tuturor, am nevoie de ajutorul vostru. În aprilie am cunoscut un băiat pe facebook care stă in acelaşi oraş în care stau şi eu în Romania. Sunt în Italia acum. În fiecare seară vorbeam până noaptea târziu iar după vreo 2 săptămâni mi-a spus că mă place şi m-a întrebat dacă vreau să fiu cu el. Am luat-o pe ocolite pentru că îmi place şi mie şi i-am spus că nu mă cunoaşte. Am tot vorbit dar în ultimul timp nu mă mai bagă în seamă. Cred că şi-a bătut joc de mine dar ceilalţi îmi spun că el nu m-a minţit. Voi ce spune-ţi?

Răspuns Câştigător
| GigiMenta a răspuns:

Parerea mea este ca tipului ii este teama ca l-ai refuzat adica de asta se teme aproape orice barbat si probabil de asta te evita, totusi ar trebui sa clarificati. Tine legatura cu el

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Fie te-a mintit, fie nu, vei afla numai cand il vei privi in ochi!
In plus, iti faci prea multe ganduri si cheltui o cantitate enorma de energie pozitiva pentru o relatie virtuala care cu greu ar fi putut semana a relatie!
Nu te juca cu propriul tau suflet, il ranesti adanc si degeaba!

| WarriorInReserve a răspuns:

Cum să fiţi împreună când n-aveţi cum să fiţi împreună. Împreună înseamnă distanţă 2000 km?

| TreiSurori a răspuns (pentru WarriorInReserve):

Iubirea nu are varsta sau distanta - distanta e doar un test happy

| WarriorInReserve a răspuns (pentru TreiSurori):

Tu eşti mică şi naivă acum.
Mai creşti 10 ani şi o să-ţi dai seama ce idioată ai fost când ai scris răspunsul ăsta.
Iubirea nu are vârstă? Deci te-ai putea îndrăgosti de un tip cu 5 ani mai mic ca tine, aşa-i? Să mergi cu el de mână pe stradă?
Relaţie la distanţă? Asta-i o joacă de copii mici. Sunt simple iluzii, nu pot fi numite relaţii astea. Mai degrabă o relaţie handicapată, pentru că nu seamănă deloc cu una normală.

| Somebodyღ a răspuns:

Daca i-ar fi placut cu adevarat de tine nu ar fi renuntat asa de usor happy