E clar ca i-a trecut de tine! I te-ai pus pe tava si i-a pierit interesul!
Faptul ca ti-a spus ca nu e potrivit sa te dezvirgineze si totusi a incercat demonstreaza ca el are motivul, scuza daca tu il pui la perete ca te-a ''fortat''.
Anyway, eu nu cred ca erai ataaat de ametita! Pur si simplu il vroiai, l-ai avut si l-ai pierdut, din pacate!
Ahh, si chiar daca nu a reusit sa te penetreze (desi la cat de ametita ziceai ca esti, nu stiu cum ti-ai dat seama neaparat) tu nu mai esti virgina! Ai avut parte de primul tau contact beata, cu un ''strain'', fara o relatie si mai ales, fara iubire!
Macar v-ati protejat?!
Iti recomand sa nu mai bei alcool.Atunci cand esti ametit, ai scuza ca esti beat si toti te lasa in pace. Te duci si dormi
Dar cand esti "ametita" si aproape o faci cu unul se schimba datele problemei. Te credeai Shakira?
Ii dau tipului 10 pentru vrajeala cu "eu nu cred ca sunt baiatul potrivit". Nu s-a pus niciodata problema dragostei dintre voi in momentul ala.Era doar atractie fizica si cam atat
De ce nu te mai cauta? Pentru ca probabil a considerat ca te-a avut, nu a fost nicio implicare emotionala deci
Parerea mea este ca dl se simte lezat in amorul propriu ca n-a avut "vana" sa te dezvirgineze! Este cam rusinos pentru el! Si asa cum au spus ceilalti, te-ai dat prea usor si primului venit!
Ai acceptat prea usor sa o faci cu el, deci voi inca nu aveati o relatie, intra in vorba cu el pe mess si intreaba-l "ce faci" daca zice un "bine" amarat si atat, e clar ca nu te mai vrea...
Unii baieti admira la o fata ca este de neatis.adora misterul ei, iar u i te'ai oferit pe tava. poti sa'i spui ca in seara aceea ai fost beata si ca nu erai constienta de ce mare prostie era sa faci si ca nu ai fi facut asa ceva daca nu erai bauta. sper ca te'am ajutat... fundita? ps:vreau sa imi comunici ce ai mai facut:X
Limiteazate si tu cand ai un grad de alcoolemie in sange. eu zic sa-l uiti si sati vezi de viata.
Pai ce sa ti fac mai daca esti prea stramta?! de asta nu te mai vrea baiatul