| adriansplash a întrebat:

Buna tuturor am nevoie de niste sfaturi ma numesc Adrian am 17 ani si de curand m-am despartit de prietena mea, dar am ramas prieteni foarte buni ieri am iesit cu ea si cu niste prieteni pe afara si la un moment dat pritenii mei m-au provocat, mi-au zis ca vor sa vada cat lipici am la fete si in fine am acceptat provocarea, dupa ce am analizat toate fetele care au trecut pe langa noidupa vreo cateva minute am vazut 2 prietene una grasa neinteresanta pentru noi,dar prietena ei era...o bunaciune slaba,corp lucrat, sani mari, cu o rochita mai scurtuta,de o frumusete izbitoare,dar cu un caine de atac cu ea si prietenii cand au vazut-o au zis "baga-te pe ea" i-am taiat calea, incercam sa o ating, dar ea se tinea tare se lua in gura cu mine m-a amenintat ca daca nu ma potolesc stie ea ce sa faca, eu am crezut ca e o fata usor de abordat asa ca am bagat niste texte asa ca sa o fac sa lase garda jos nu am reusit cand m-a ocolit sa plece i-am dat o palma peste fundul ei bombat si ea mi-a dat 2 palme doar ca peste fata intre timp cainele ei deja incepuse sa ma maraie sa ranjeasca coltii, iar ea dupa i-a spus atat "Ataca" si daca nu m-a luat cainele ala la alergat si numai sa ma despice sarea la fata mea dupa aia m-a intrebat ea, "gata te-ai potolit"? ce era sa mai zic am zis ca "Da", ea a potolit cainele si a plecat bine inteles ca prietenii mei radeau de numai puteau fosta mea imi, zicea " nu ai tu p**** de ea "mi-au zis dupa prietenii "punem pariu ca daca mai vezi fata asta, nu reusesti sa o convingi macar sa vorbeasca cu tine?, sa o convingi sa se culce cu tine nu mai se pune problema" si as vrea sa le demonstrez cumva contrariul sau ca o pot face sa se indragosteasca de mine, va rog mult as avea nevoie de niste sfaturi nu stiu cum sa procedez fiind asa de inabordabila bunaciunea, un singur lucru ma framanta sa nu aiba iubit, va rog niste sfaturi si va rasplatesc cu o fundita va multumesc

Răspuns Câştigător
| Kennedy97 a răspuns:

Hai să gândim bine problema ta.
1. După părerea mea, ai făcut o greşeală din start. Pentru mine, fosta prietenă nu rămâne amică, doar o necunoscută. Sau o persoană pe care o ştiu din vedere.
2. Bravo pentru curajul cu abordarea "bunăciunii". Eu nu aveam. laughing
3. O cunoşti? Profil de Facebook/număr de telefon/persoane cheie,care te pot ajuta în a lua legătura cu ea?
Pe Facebook,ai putea să îţi ceri scuze pentru gestul făcut,palma peste fund,eu ştiu... faceţi cunoştinţă.
Treptat,o să afli dacă are prieten.
NU FI GENUL DISPERAT,care întreabă din prima dacă are prieten! Vorbiţi,încearcă să deveniţi amici,buni prieteni,dacă nu are prieten,flirtează cu ea,şi,de ce nu,pasul final,fii cu ea.
Dar nu depinde doar de tine. Contează şi de ea, să nu fie arogantă.
Dacă mai ai detalii, şi ai nevoie de ajutor, trimite-mi un mesaj, şi chiar dacă răspund mai greu (lucrez) o să îţi răspund cu cea mai mare plăcere.
Toate bune şi succes! happy

5 răspunsuri:
| CrissCristina25 a răspuns:

In primul rand ce ai facut este gresit. Daca prietenii tai iti spun sa sari intr-o balta plina cu crocodilii ai face-o? Nu trebuie sa faci ce-ti zic prietenii( mai ales daca este ceva de rau) Eu doar au vrut sa rada de tine ok? Incearca sa-ti dai seama intai de asta. In legatura cu fata nu trebuia sa te bagi in seama cu ea se vede ca nu vrea sa vorbeasca cu tine si exact cum ai zis si tu s-ar putea sa aiba prieten iar tura viitoare poate sa fie el in locul cainelui. Asa ca las-o mai moale, pentru ca asa te faci de ras nu te faci mai smecher. Mai ales ca era si fosta ta prietena printre eii care te-a vazut si a facut misto de tine. Lasa fata in pace si numai fa chestii care sa para ca esti smecherwinking

Bafta!

| Neuronul a răspuns:

Învaţă să maniuezi şi să convingi.
"Să iei cu japca" vorba romanului.
Când o mai întâlneşti, vorbeşte normal cu ea.
Întreab-o ce face şi fă-i un compliment decent.
Aşa n-o să mai aibă motiv să-şi pună câinele pe tine laughing
Eventual invit-o la o prăjitură.
Cinteste-i comportamentul.
Observă ce-şi doreşte ea de la un băiat.
Transformă-te în ceea ce-şi doreşte ea, dar într-un mod cât mai autentic ţie.
Părerea mea e că poţi să o ai doar pentru o scurtă perioadă de timp şi doar dacă te prefaci.
dacă te comporţi cu ea la fel cum o faci cu toate fetele de până acum, n-o s-o ai în veci!

| DeeaMarry a răspuns:

Daca nu renunti la atitudinea de copil la pubertate ravasit de hormoni, nu ai nicio sansa.

| FemeiaPisică a răspuns:

Fosta ta prietenă ar trebui să fie o străină pentru tine, sincer. Ştii cum sunt fetele, după ce te desparţi de ele şi rămâi o perioadă singur, nu au nimic cu tine. Apoi, după ce îşi fac un nou iubit sau tu îţi faci nouă iubită o să îşi bată joc de tine. Aşa este peste tot. Tu de ce îi dai palme la fund? Ca să îi arăţi cât de patetic şi disperat eşti? Bine a făcut, să te mănânce câinii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca-ti norocul cu cainele, ai mai multe sanse. Cu oamenii trebuie sa stii cum sa vorbesti si e clar ca iti lipseste trasatura aceasta.