Probabil ca chiar tu l-ai schimbat, din cate ai zis tu intr-o relatie amandoi trebuie sa lasati viata nu e asa usoara chiar daca e in doi, vor veni si momente mai grele, este bine sa incerci sa te schimbi si tu nu faci nimic cu orgoliu...
Normal ca te accepta la inceput. Abia incepea sa te cunoasca ca persoana, era indragostit.Din ce ai povestit e clar ca principalul vinovat esti tu.El tine la tine, te iubeste dar tu cam intreci masura si se pare ca la el s-a umplut paharul.Cred ca esti genul de persoana imposibila care orice i-ai spune nu e de acord. Daca ti la relatia asta incearca sa te schimbi pentru ca degeaba nu se supara el.
Sunteti de 8-9 luni impreuna, dragoste nu ati facut, esti si incapatanata/orgolioasa, vrei ca el sa cedeze mai mereu. Sunt baiat, iar daca prietena mea mi-ar fi facut asa..normal ca as fi pus piciorul in prag. S-o fi saturat saracul de baiat sa iti suporte toanele si sa te tot astepte sa se intample ceva mai intim. ( daca ai intre 14-16 ani, ar fi de inteles de ce nu s-a intamplat nimic pana acum si nu o sa se intample prea curand )
KatiMe27 întreabă: