| BubblesBlossom a întrebat:

Am nevoie din nou de ajutorul vostru!,, prietena, mea cea mai buna,, s-a dat la iubitul meu, care spre mirarea mea i-a raspuns printr-un sarut...Stiti iubitul meu este genul de baiat din liceu vrut de toate fetele, popular, amuzant, istet... Ce sa fac? Funda cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| irina_8165 a răspuns:

Prietena ta nu este prietena adevarata in care tu crezi ca ia iti pastreaza toate secretele si alte lucruri de genul asta sa fi un prieten adevarat nu inseamna sa iesi si sa te dai la iubitul prietenei tale inseamna sa o intelegi sa o sfatuiesti sa o ajuti in problemelepe care le are... parerea mea este ca si prietena ta si iubitul tau au gresit... ai grija cu prieteniile pentru ca poate lasa urme mai tarziusad. ti-o zic din propria experienta

12 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Toti sau majoritatea o condamna pe prietena ta dar nimeni sau nici macar tu nu a analizat raspunsul lui.Pe tine te inteleg sa nu-l analizezi pentru ca ar insemna o eventuala jignire la adresa ta (adeca n-ai reusit sa fii "totul"pentru el)dar pe ceilanti chiar ca nu-i inteleg.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Aia iti e prietena!?
Hmm...eu nu as numi`o asa, sincer, pai cum sa se dea la iubitul meu [-x.Mda.intreab-o de ce a facut lucrul ala, pentru ca tie nu ti-a picat f bine, si intreba-l pe prietenul tau de ce a sarutat-o daca voi erati impreuna? si in plus aia iti era si prietena.Intreaba-l daca i`ar fi convenit ca prietenul lui sa se dea la tine iar tu sa il saruti,intreba-l cum i-ar fi picat,s-ar fi simtit prost, gen sunt cu el si se da la alta!
Si fata aia eu nu cred ca iti era prietena adevarata, daca chiar asa se credea nu trebuia sa faca acel lucru!oh go on
Papa:*:*

| Change a răspuns:

Daca esti ok cu ce a facut iarta-l!(dar sincer, nu cred ca e prea ok avand in vedere ca era chiar prietena ta).Ar trebui sa te mai gandesti chiar si in privinta ei adica merita ea sa aiba "rangul" de cea mai buna prietena cand evident nu se poarta ca una.
Daca as fi tu nu l-as ierta dar este viata ta si tu hotarasti(mult noroc cu asta).

| MinnieHaha a răspuns:

Si eu am trecut prin aceeasi situatie...Prietena mea e,, moarta'' dupa iubitul meusad Eu undeori plec mai repede ca ei deoarece ma plictisesc.Si atunci ea ii trimite sa ia bautura.si prietenul meu se imbata si nu mai este xonstient de ceea ce face.sad Ea vera din tott sufletul sa stea cu el.Dar el cica,, ma iubeste doar pe mine''Intr.o seara cat am fost despartiti ea s.a pus la el in poala ca sa ma faca pe mine geloasawaiting:@:@

Ideea este ca aceea nu iti este prietena... Spune.i iubitului tau sa aleaga si sa inceteze sa se bage cu toate proastelewinking
Daca va iubiti nu are rost sa intervina intre voi o proasta...Mare atentie! Daca nu iei masuri s.ar putea sa.ti para raw mai tarziusad

Te pup:*

| emima a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti serios pe rand cu amandoi.Acest gest nu e tocmai deloc placut asa ca fii atenta cum iti alegi prietenii/prietenele.

| jubike a răspuns:

Pai vorbeste cu el...,iar cu prietena ta nu stiu eu una nu as mai vorbi cu ea pentru ca o prietena buna nu ar face asta niciodata oricat de popular, amuzant, istet ar fi acel baiat. Daca el te iubeste o sa fie totul bine incearca sa ii atragi atentia mai mult.Dar si asa daca te`ar iubi nu ar saruta pe alta straight face... Da na nu sti ce e in capul unui tipbig grin

| AjutaPeTPU a răspuns:

In primul rand intreaba-ti prietena de ce a facut acel lucru. In calitate de baiat eu 90% cred ca a vrut sa te faca geloasa si ar mai trebui sa iti studiezi prietena si sa vezi ce are ea si tu nu ai si sa schimbi acest lucru si nu in ultimul rand fa-l sa se indragosteasca mai mult de tine bafta big grin

| marina1253 a răspuns:

Daca prietena ta a facut acest lucru, intreab-o de ce, ca ea daca stia ca tie iti place de el si ei la fel poate a vrut sa te face geloasa, nu stiu ce sa zic, mai de vb cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand asta nu e prietena smug si in al doilea rand, el daca e cu tine nu poate sa se sarute cu cine iese in cale. are o iubita, sa stea cu ea. chiar daca e genul de baiat vrut in liceu nu are motiv sa faca ce facewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca realizezi,dar baiatul ala te-a inselat, crezi ca mai merita sa stai cu el? E genul de baiat care nu poate rezista tentatiei si daca te-a inselat o data, o va face si a doua oara.Cel mai bine ar fi sa-i spui''PA''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena ta e o *****

| bianca_8878 a răspuns:

Vorbeste cu ea, si nu te lasa, Dar mai intai cu el.N-are rost sa se bage o zdreanta peste voi.Dar daca te iubeste sigur nu o sa se intample nimic intre voi.mult succes:*