| BubblesBlossom a întrebat:

Buna tuturor.Am nevoie disperata de un sfat venit din inima! A toate dovezile ca prietenul meu ma inseala, insa eu il iubesc si nubas vrea sa ma despart de el. Ce sa fac? Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| MititiCa a răspuns:

In primul rand, de cata vreme sunteti impreuna? daca sunteti de mai mult, inseamna ca ceva s`a schimbat ceva in relatia voastra si ca dintr-un anumit motiv v-ati racit.
Discuta cu el, si spune-i ca stii ca are aventuri cu alte fete in intreaba-l daca mai tine la tine.
daca raspunsul lui va fi nesatisfacator sa-l lasi in pace. te iei frumos si pleci. sa vada ca te-a ranit. cautati altu care sa te merite. sau lasa-i naibi si pe baieti, putini sunt cei care intr-adevar merita ceva...
mai bine stai cu prietenii si te distrezi decat sa oferi cuiva inima pe tava, si sa stii ca intr-un final oricum te va zdrobi...straight face
eu una nu mai am incredere in nimeni. si fostul meu m-a inselat si l`am lasat. nu l`am mai cautat deloc nici azi.
au trecut 6 luni si ink doare la fel ca in prima zistraight face.
ai grija de tine ca tu esti cea mai importanta:*
bafta:X

6 răspunsuri:
| deliam_8720 a răspuns:

Discuta cu el! Vorbiti despre relatia voastra, pentru ca daca el nu simte la fel pentru tine, e imposibil sa duci o relatie asa cu sentimente doar din partea unuia. Poate e mai bine asa pentru amandoi. Decat sa suferi stiind ca sta cu altcineva...E greu si pentru tine, stiu, dar vorbiti. Comunicarea e cheia

| cornelia13 a răspuns:

Daca il iubesti si se caieste poate il ierti dar parerea mea e ca daca a facat-o o data o va face in continuare

| Ionutz_1335 a răspuns:

Nu ai ce face daca el te insealahappy inseamna ca el nu te iubeste si nu te merita pe tine...si crede-ma nu are rost sa stai cu un asemenea om, daca vei ramane cu el te va insela toata viata pentru asta nu se intampla odata doarhappy sper ca ti-am fost de ajutor

| Bloondyna a răspuns:

Hmm... complicata situatia. Pai in primul rand chiar daca tu il iubesti asta nu inseamna ca si el te mai iubeste[avand in vedere ca te inseala]. Lumea nu a inceput cu el si nu o sa se termine cu el... Confrunta-l si inttreaba-l daca e devarata ca daca e adevarat atunci tu chiar nu mai ai ce face. O sa fii mai rau pentru tine daca ramai langa el si lui nu ii pasa de tine. O sa gasesti pe altu crede-ma. Fii tare si nu-l lasa sa isi bata joc de tinewinking.

| LeuTz a răspuns:

Pune-i dovezile pe masa si vezi ce ii lipseste.Deobicei inselatul apare cand ceva lipseste la unul dintre parteneri ca daca ar fi sa nu mai tina la tine s-ar desparti pur si simplu. Discutati, vezi care sunt neajunsurile si incercati sa le rezolvati daca puteti. Daca nu merge, mai sunt baieti pe planeta.

| BubblesBlossom explică:

Multumesc anticipat tuturor, sunt cu el de un an.si adevarul este ca de curand s-a mutat in ploiesti(eu sunt din bucuresti), si acolo din cate am vazut de ceva timp m-a uitat...il iubesc enorm, el ma intelege cel mai bine, insa nu stiu de fiecare data cand trece o tipa sexy, sa zic asa, pe langa noi, parca ramane hipnotisat.Am vorbit cu el insa e prea dureros sa-i spun, chiar nu stiu ce sa fac...