In primul rand, de cata vreme sunteti impreuna? daca sunteti de mai mult, inseamna ca ceva s`a schimbat ceva in relatia voastra si ca dintr-un anumit motiv v-ati racit.
Discuta cu el, si spune-i ca stii ca are aventuri cu alte fete in intreaba-l daca mai tine la tine.
daca raspunsul lui va fi nesatisfacator sa-l lasi in pace. te iei frumos si pleci. sa vada ca te-a ranit. cautati altu care sa te merite. sau lasa-i naibi si pe baieti, putini sunt cei care intr-adevar merita ceva...
mai bine stai cu prietenii si te distrezi decat sa oferi cuiva inima pe tava, si sa stii ca intr-un final oricum te va zdrobi...
eu una nu mai am incredere in nimeni. si fostul meu m-a inselat si l`am lasat. nu l`am mai cautat deloc nici azi.
au trecut 6 luni si ink doare la fel ca in prima zi.
ai grija de tine ca tu esti cea mai importanta:*
bafta:X
Discuta cu el! Vorbiti despre relatia voastra, pentru ca daca el nu simte la fel pentru tine, e imposibil sa duci o relatie asa cu sentimente doar din partea unuia. Poate e mai bine asa pentru amandoi. Decat sa suferi stiind ca sta cu altcineva...E greu si pentru tine, stiu, dar vorbiti. Comunicarea e cheia
Daca il iubesti si se caieste poate il ierti dar parerea mea e ca daca a facat-o o data o va face in continuare
Nu ai ce face daca el te inseala inseamna ca el nu te iubeste si nu te merita pe tine...si crede-ma nu are rost sa stai cu un asemenea om, daca vei ramane cu el te va insela toata viata pentru asta nu se intampla odata doar sper ca ti-am fost de ajutor
Hmm... complicata situatia. Pai in primul rand chiar daca tu il iubesti asta nu inseamna ca si el te mai iubeste[avand in vedere ca te inseala]. Lumea nu a inceput cu el si nu o sa se termine cu el... Confrunta-l si inttreaba-l daca e devarata ca daca e adevarat atunci tu chiar nu mai ai ce face. O sa fii mai rau pentru tine daca ramai langa el si lui nu ii pasa de tine. O sa gasesti pe altu crede-ma. Fii tare si nu-l lasa sa isi bata joc de tine.
Pune-i dovezile pe masa si vezi ce ii lipseste.Deobicei inselatul apare cand ceva lipseste la unul dintre parteneri ca daca ar fi sa nu mai tina la tine s-ar desparti pur si simplu. Discutati, vezi care sunt neajunsurile si incercati sa le rezolvati daca puteti. Daca nu merge, mai sunt baieti pe planeta.
Multumesc anticipat tuturor, sunt cu el de un an.si adevarul este ca de curand s-a mutat in ploiesti(eu sunt din bucuresti), si acolo din cate am vazut de ceva timp m-a uitat...il iubesc enorm, el ma intelege cel mai bine, insa nu stiu de fiecare data cand trece o tipa sexy, sa zic asa, pe langa noi, parca ramane hipnotisat.Am vorbit cu el insa e prea dureros sa-i spun, chiar nu stiu ce sa fac...
George0197 întreabă: