O inteleg foarte bine pe fosta ta iubita, ca este confuza si nu stie daca te mai vrea in viata ei. Pana la urma erati impreuna si tu ai umblat cu altcineva. Tot ce poti tu sa faci acum, este sa ii acorzi timp, si sa nu o presezi, si bineinteleas sa astepti sa ia cea mai buna decizie.
Scuzele, si toate cele nu isi au rostul, pentru ca raul a fost deja facut. Sa speram ca o sa iti fie si invatatura de minte, iar pe viitor cand o sa fii intr-o relatie sa nu mai vorbesti si cu alte fete.
Fii barbat si asuma-ti.
Amîndoi sunte ti de vină, doi imaturi si tu si ea, nu vă potriviti deloc asa ca si daca ai mai vrea sa te intorci la ea nu va merge deloc, din cauza modului si comportamentului vostru foarte schimbător ca vremea, azi e bine si mîine plouă, adica azi va intelege ti bine si mîine o luati de la inceput cu certuri si copilării.
Aceste situații sunt destul de frecvente între doi tineri.
Te poți baza pe un aspect. O relație consolidată în timp încă vă leagă, căci este încă vie în sufletele voastre. Niște devieri de traseu au perturbat-o poze, etc.
Dar acel poate al ei arată că încă mai ține la tine. Așa că mai există o speranță. Eu zic să mai discutați până când ea mai acceptă dialogul. Acele tensiuni negative pe care tu le-ai creat, ea ar trebui să le consume cu tine, să te tot certe până îi trece, apoi relația va reveni la ceea ce a fost. Părerea mea, nu dețin adevărul absolut.
Plozi fara minte, nu inteleg de ce va trebuie relatie daca umblati cu altii pe ascuns.
Depinde foarte mult de ce fel de om e iubita ta.
Dacă e o tipă inteligentă și independentă și știe ce vrea de la viața ei, te va părăsi fără nici un drept de apel. Ce-ai făcut n-are nici o scuză. Nu e o greșeală. Asta ești tu. Felul tău de a fi. Cu șanse maxime de a se mai repeta.
Îți mai dă varianta cu "poate", probabil pentru că ești destul de insistent iar ea vrea o despărțire fără prea mare agitație. Dar nu se va întâmpla. După 2-3 ani de la ruptură, nici o fată nu mai revine la o legătură care a rănit-o și i-a creat traume. Pe lângă faptul că, în atâta timp, probabilitatea e maximă să aibă o nouă relație.
Singura ta șansă să te mai împaci cu ea și să treacă peste, e numai dacă ea e genul de tipă care devine dependentă într-o relație. Genul ăsta se rup foarte greu și cam iartă orice.
Treci peste. Ea nu te mai iubeste. Lasa i un timp si poate daca nu mai insisti se va gandi mai bine, cu cat insisti cu atat ea nu va da inapoi.
Baiete, ce-ai facut tu se cheama neasumare. La 20 de ani partea cu inselatul e relativa. Se intampla nu stiu cate cazuri de genul asta. Dar.
trebuie sa fii vertical si poate fi o prima lectie de viata si un mesaj de schimbare in tine.
Neeext! Ce-ai omorat, omorat ramane! Imi pare rau.
Si crezi ca in acesti 3-4-5 ani n-o sa calareasca deloc pe altii?
Ție ți se pare poate că nu e mare brânză că ai umblat cu alta, că ''n-a însemnat nimic'' bla-bla, dar pentru o femeie asta înseamnă enorm: și-a pierdut încrederea în cel pe care îl considera sufletul ei pereche. Iar odată pierdută, pierdută rămâne. Nu mai ai ce repara, nu merge așa. Ori de câte ori vei întârzia ori vei lipsi, ori de câte ori nu vei răspunde la telefon după al doilea apel, ea se va întreba unde ești, cu cine ești, de ce nu răspunzi, ce faci de nu răspunzi și sute de alte întrebări de genul ăsta. Își va imagina scenarii în care tu vei fi mereu cu alta. Merită oare să riște să înnebunească puțin de fiecare dată doar fiindcă ați avut ceva deosebit împreună? Și cât de deosebit era de fapt dacă tu n-ai prețuit destul relația voastră? Că dacă o prețuiai, nu înșelai. Punct.
Dacă aș fi în locul ei, aș prefera să-mi încerc norocul cu altul, te rog să mă crezi. Dacă o iubești, fă-i un bine și nu mai insista, n-o mai presa, resemnează-te. Până la urmă, ți-ai făcut-o cu mâna ta, poate cu următoarea vei fi mai precaut.
linarkfts întreabă: