| MudaHeg a întrebat:

Bună tuturor! Am o întrebare adresată în special fetelor... Iubitul vostru se uită la alte fete pe stradă? Mă refer, la corpul lor. El îmi jură că nu o face ci că se uită la față, deși eu simt că mă minte, căci a mai făcut-o. Când iubești cu adevărat pe cineva, nu ai nevoie de alte persoane, asta fiind părerea mea. La TV sau când ieșim în oraș apare una mai "dezbrăcată" (la TV în costum de baie chiar), el rapid ridică ochii și se uită. De multe ori i-am spus că mă deranjează și că mă doare că face lucrurile astea, dar fără folos. Ce ar trebui să fac? Este ceva normal și sunt eu prea geloasă?

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Oh doamne nu mai fi atât de disperată.
nu știu dacă se uită, dacă se uită o face discret cât să nu remarc și mi-e de ajuns. e normal în pnm să se uite, suntem oameni, cât timp nu se duce s-o agațe n-ai de ce să te iei de om

| Sofer a răspuns:

Uitatul nu e interzis. Și eu ma uitam la alte fete pe strada când eram cu iubita. Ce vedeam frumos era culmea sa nu îmi atragă privirea.

| alina2k18 a răspuns:

Nu ma deranjeaza cat timp e discretwinking ca nu umblu cu tarani cocliti care isi intorc si capu laughing daca vad o bunaciune-adevaraciune.
Eu NU ma uit dupa baieti, mai ales aia de arata cum imi plac mie, NU NU NU!
Delocwinking
Hăhăhăăhăăhăwinking

| Nemessys a răspuns:

Leagă-l la ochi laughing

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Daca tii la el, despartiti-va. Ii faci un bine.

| Werrich a răspuns:

Se rezolva, pune-i ca la cai sa vadă doar în față, sa nu poată întoarce capul.
Capastru cu ochelari de cal la 65 lei
https://m.olx.ro/......bC0dL.html

| Marius22222222222 a răspuns:

Geloasa ca se uita la tv?

| MValentin a răspuns:

Sinceer, e pe de o parte normal pe de alta parte si depinde de ce simte el.
Sincer eu stiam de chestia asta cu uitatul dupa altele chiar intr-un mod fara sa le sexualizezi dar cand sunt cu prietena mea si asa in general scap de acel tic,, de a te uita dupa,, adica eu unul o fac uneori pur fara sa mi dau seama acum de el nu stiu.rolling on the floor fa te si tu suparata si spune i ca asa o sa faci si tu si lasa l sa te impace hehe

| Catalin77945 a răspuns:

E normal, tu esti prea geloasa

| AlexValentinn a răspuns:

E absolut normal sa se uite frate, doar se uita, acu vrei sa mearga legat la ochi sau ce? Daca e cu tine impreuna, asta nu inseamna ca gata, nu-l mai atrage fizic nicio femeie pe lumea asta, bullshit. Chiar daca ai prietena, in continuare o sa fie femei pe strada care arada foarte bine si iti fug ochii dupa ele. Fac pariu ca si tu te uiti la baieti atragatori pe strada, dar nu recunosti. Toata lumea face asta, e heterosexual, e normal sa se uite la mai multe femei, acum nici sa te mai uiti la femei nu ai voie? Eu daca as avea o iubita care sa fie geloasa doar ca ma uit la una pe strada, eu as lasa-o si as fugi de ea.

| Stegman a răspuns:

Esti cam paranoia draga. Cand iubesti cu adevarat nu ai nevoie de alte persoame spui tu. Pai zi merci ca nu face sex cu ele si doar se uita. De asta avem privire si tu si el. Nu am mai auzit asa ceva pana la tine laughing))

| Werrich a răspuns (pentru Stegman):

Exista un meme numit "Iubitul distras" (The distracted boyfriend) si este cu un cuplu mergand pe strada iar barbatul fluierand dupa o femeie ce trecea.
https://www.google.com/......erview/amp

| Unsfatbun a răspuns:

Pai de ce nu-i dai cu ceva in ochi sa nu mai vada deloc? E mai simplu si te asiguri ca nu se mai uita la alte fete.
Așa ceva...
Rămâne cu uitatul, ca doar nu are ce sa faca mai mult.
Da-i libertate si lasa-l sa se bucure de viață. Altfel o sa-l pierzi.

| Vreoproblema a răspuns:

E clar. Va despărțiți și gata. Pai ce are voie sa ridice capul când e cu tine?

| Vreoproblema a răspuns:

Și da, chiar se uita la fundul altor fete? logic