| Alliss91 a întrebat:

Bună tuturor! Am o întrebare despre care aș vrea să mă lămuriți care știti și a ți fost în situație.
Acum câteva zile eu și soțul am avut contact sexual, doar ca prezervativul s-a rupt și el apucând să ejaculeze în interior. După aproximativ 10 H am luat pastila de a doua zi,, Ella one,, care zice ca poate fi luată nu mai târziu de 5 zile, doar ca după administrarea acelei pastile am avut la început o stare de rău câteva ore apoi au dispărut stările. După 4 zile 5 au început niște dureri de cap necontrolate,stare de rău,amețeală și oboseală iar de atunci le am încontinuu. Menționez ca dimineața sunt ok,nu am nimic dar mă trezesc brusc în timpul zilei cu oboseală, durere de spate durere de burtă ca la menstruatie, amețeala și un nod în gât ca să spun așa. Eu până la următoarea menstruatie de la administrarea pastilei până în prezent mai am 12 zile,dar întrebarea mea e,sunt normale aceste stări? Eu nu am luat niciodată pastila asta,e prima dată când iau dar nu știu dacă este normal sau urmează o sarcină. Eu mai am copilași și simptomele au fost diferite față de acum, nu am sensibilitate la sâni sau sângerări cum am avut când s-a fixat sarcina, nu știu dacă să mă îngrijorez sau să aștept. Îngrijorarea mea ar fi dacă trebuie să consult un medic sau trebuie să aștept. Mulțumesc pentru un eventual răspuns.