Offfffffffff...
Zbuciumata viata mai ai, mai Alexandra...
Nu am de gand sa te judec, dar trebuie sa realizezi singura ca ai facut o gramada de greseli.
Ce e de facut acum...
Doar sa stai de vorba cu el.Serios.
Spune-i cat de rau iti pare pentru tot ce s-a petrecut si propune-i s-o luati de la inceput.
El inca te iubeste, ceea ce face acum sunt doar reactii si incapatanari fata de greselile tale.Va trebui sa ii accepti un timp lucrurile astea.
Intreaba-l daca vrea sa fie cu tine si fericit sau cu altele si cautandu-te mereu pe tine.
Incepeti din nou,ca si cum v-ati fi cunoscut ieri,de la zero.
Fara reprosuri,fara minciuni,fara tradari,unul pentru altul.
Fii serioasa si gandeste-te bine ce vrei de la el,pentru ca s-ar putea sa se indeplineasca.
Curaj si maturitate sa ai.
Si, la multi ani!
Ai cea mai frumoasa varsta, ai grija ce faci!
El inca te iubeste sunt sigura de asta.
Dar e preaa orgolios sa recunoasca.
Sper ca se va rezolva totul
Discuta cu el.
discutati ca 2 oameni,maturi,fara sa exagerati.
ar trebui sa o lasi si tu mai moale,el se vede ca inca sufera si nu mai are incredere in tine.
tu ai gresit prima,si asta l-a durut foarte tare.
incearca sa ii recastigi increderea,spune-i ca i-ai spart parola,si spune-i ca iti pare rau.
intreaba-l ce e cu fata aia,intreaba-l daca mai vrea sa fiti impreuna,si daca da,sa incepeti sa petreceti timp impreuna,dar trebuie sa stii ca nu va mai putea fi ca inainte.
daca nu vrea, sa o terminati.e mai bine asa, nu are rost sa fi cu un intr-o relatie in care nu exista incredere.
bafta!
Da lupta ce sa spun...Eu nu inteleg cand noi gresim vai si vai iar cand barbatii gresesc vor sa fie iertati, daca te iubesti va ramane cu tine si iti va mai acorda o sansa.Barbatii dupa ca ce se fac ca iubesc tot ei au pretentii vai ce sa spun.Lasa cai trece stai lin.
Ai putea scrie o carte. intelegi c asis tu ai gresit mult adica ai stat 9 LUNI cu acel baiat si pe fostul l-ai last aiurea. nu o sa mai fie la fel da incearaca sa ii castigi increderea. cand va intalniti incearaca sa vorbesti din nou despre tot despre voi. e aiurea mai ales c asi el n alea 9 luni a suferit enorm dupa tine daca te iubea asa mult.
Eu din cauza asta nici numai dorm noptile, numai exista nimic pentru mine! De ce?
Andra aici nu este vorba despre sex, aici e vorba despre doi oameni ce se iubesc, eu am stat 9 luni cu baiatul acela si nu pot spune ca a fost aventura! era aventtura daca era de o zi doua dar asa era aproape un an.
Am o veste buna pentru toata lumea:X:X:X:Xne am impacat! si daca ati stii ce buchet imens de trandafiri mi-a adus :X:X:X:X imi vine sa plang de bucurie singura:X:X:X si ma gandeam ca o sa imi petrec singura ziua! totul o sa fie bine ne am decis amandoi sa o luam de la capat:X:X:X:*pur si simplu parca visez
Oh mersi mult nu-i nicio problema!:X:X::*
Dami accept la cererea de prietenie la contul dupa TPU... vreau sa-ti zic ceva in privat...
Multumesc raLu:X da ne-am impacat.sunt mult mai fericita
Reveenton întreabă: