1 la mana sa ii spui si la destept ca ata nu se rupe! Ata la barbati nu se rupe pentru ca altfel ar sta numai belita! Asta e un mit cum ca barbatii se dezvirgineaza prin ruperea atei nu e adevarat..am relatie de 2 ani jumate si zic ca de cand ne-am inceput viata sexuala si cu cate s.a mai culcat inaintea mea tot trebuia sa se rupa pana acu' nu crezi? ..ma rog asta o chestie...alta chestie : sa nu faci tampenia sa faci prima data sau a 2 a a3a si a nu stiu cata oara fara prezervativ! e cea mai mare tampenie auzita vreodata asta.risti sa iei cine stie ce boala sau sa ramai cu vreun plod dupa tine..nu cred ca-ti doresti asta acum nu? daca vreti sa faceti dragoste si nici nu vrea oral inainte singura modalitate e prezervativu' indiferent ca vrea sau ca nu vrea.nu vrea NU faceti si punct! ..nu el cara plodu 9 luni de zile! ..si sa nu faci fara prezervativ nici daca ii faci oral inainte pentru ca daca el zice ca nu stie cand isi da drumu risti mult si asa pentru ca indiferent cAT DE putin ar scoate spermatozoizi tot exista acolo deci riscul tot e! ..Succes si ai grija de faci!