Eu zic ca tu te indragostesti prea repede si mereu de acelasi gen de fata!
Incearca sa gasesti una mai diferita de tine care sa te completeze cumva...
Daca tu ii faci declaratii dupa 1-2 saptamani atunci cred si eu ca o ia la fuga pentru ca astfel de lucruri te blocheaza, nu mai are ce cucerii fata!
Fi mai indiferent si 'respira' si singur intr-o relatie!
Niciunei fete nu-i place sa aiba un iubit ca un catzelush, sa faca ce vrea din el...si cred ca asa esti si tu ca altfel nu-mi explic esecurile tale!
Multa bafta!
Pai depinde... daca incepi sa simti ca iubesti fiecare femeie in parte dupa 1 luna e putin cam devreme. Poate doar te atrag f mult sau t-i se par foarte interesante ca persoane si ai sta ore in sir de vorba cu ele.Nici asta nu ar fi ceva anormal chiar ceva bun dar poti sa ajungi sa le sufoci si cu telefoane, si cu vesnice intrebari din 5 in 5 min daca sunt bine, daca se simt fericite/implinite/satisfacute s.a.m.d.Trebuie sa te gandesti ca ai niste calitati morale si sa lasi femeile sa isi dea seama de asta. Oricum "aceea" v-a realiza sigur stai linistit.
Se satura cred de una si aceeasi, sau depinde asta si de ce fete te legi. Multe dintru fete stiu ca nu se satura, baietii le lasa ca se satura de dinsele.
Incearca s-a schimbi ceva nou in relatii, s-a o faci cumva nu romantica, dar ceva iesit din comun, ceea ce nu ia trecut fete-i prin cap, prin asta o s-a vada ca esti unic, si nu are sanse de a mai gasi pe cineva ca tine si " unicul tau".
Succes
Dragos nai ce sa faci inca nu ti-ai gasit aleasa cum se zice nu a facut-o masa inca pentru tine dar stai linistit ca o vei gasi si vei sta cu ea ani multi lasa timpu sa treaca si tine relati de astea de 3 -4 luni eu nu tin mai mult o relatie de 1 luna e mai bine sa am alta daca as fi doar cu una cred ca m-as plictisi ori cum bafta
Poi, poate ca nu ai gasit fata potrivita.
Nu stiu... nu sunt de acord cu baiatul de mai jos care a zis ca se plictiseste
bai omule u iei o fata in serios sau iti bati joc de ea?
Atunci cind ai avut relatii, poate tu nu ai aratat fetelor precedente, ca le iubesti, noi fetele mereu avem nevoie de dovezi [sa arati ceva.imposibil] care sa o mire, si ea sa vada ca esti unul dintre baietii care poate sa-i ofere tot...
Ii dau dreaptate lui I'mPerfect(a) la chestia ca unei fete nu-i trebuie un catelus,
iti spun din proprie experienta...am patit si eu...ca am stat cu un baiat.ne iubeam dar imi era ca un catelush. facea orice ii spuneam. sau doamne feri sa zica ceva din care sa ne certam.
mie imi place o relatzie cand nu-i nici dupa mine da nici dupa el...sa fie un pic asa de nu stiu.si ceva nou de fiecare data ca sa nu te plictisesti de acealeasi lucruri tot timpul:* bafta
Nu ii arata di prima cat de mult tii la ea si nuii face toate poftele pentru ca dupa te joaca cum vrea ea.
E bine sa ii dai cu masura si sa comunicati mai mult poate asta te ajuta data viitoare.
Sunt doua feluri de fete total diferite: ori ii place sa aiba langa ea unu care sa faca tot ce vrea ea si sa fie ca un catelush, ori una ca mine si ca multe altele; mie una nu imi place sa fiu sufocata intr-o relatie si ma refer la; telefoane din 5 in 5 min, sa stea dupa mine oriunde, sau stilul ala care daca se uita un alt baiat la mine lui sa i se para ca m-a si..., mie nu imi place nici sa faca tot ce vreau eu nici eu sa fac ce tot ce vrea el, exact cum zicea si( " Sufletel" sa nu fie nici ca mine nici ca el ) Si sa stii ca tot timpul cei total diferiti intre ei se atrag, (daca esti un baiat linistit ti se potriveste o fata mai nebunatica, iar daca tu esti un baiat mai nebunatic atunci ti se potriveste o fata mai linistita) mereu vei vedea asta in toate cuplurile! Mult succes
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: