anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Am o mare problema...Cunosc un baiat de 1an sh 3luni. De atunci ne-am indragostit unul de altul si nu ne-am putut uita. Cand am venit la liceu in clasa a 9a, m-am intalnit cu el, mi-a zis sa il pup si sa stau cu el. Iubita lui e colega cu mine si am refuzat sa stau cu el. Acum, el defiecare data cand vine pe la prietena se uita la mine si mi-a zis de multe ori ca ma iubeste.Sincera sa fiu si eu il iubesc si m-am sarutat de cateva ori cu el, in ultimele 2saptamani. Mi-a zis ca renunta la prietena, pentru ca pe mine ma iubeste... ce ziceti sa fac? ajutor!

Răspuns Câştigător
| Anytza17 a răspuns:

Depinde daca prietena tha este o oarecare prietena sau una dintre cele mai bune, daca ea este o oarecare prietena eu zic sa te combini cu acel baiat pentru ca va iubiti si asta este, daca ea este o prietena buna eu zic sa discuti cu ea si poate reanunati amandoua la el sau poate gasiti o solutie.

| Angels151 a răspuns (pentru Anytza17):

Pai chestia este k eu il ube f mult...sh el ma iubeste la fel.si a zis ca renunta la ea daca ii dau o sansa

| Anytza17 a răspuns (pentru Angels151):

Pai da depinde ti-am spus prietena acea este una dintre cele mai bune ale tare sau este o oare care prietena?

| Anytza17 a răspuns (pentru Angels151):

Pai da depinde ti-am spus prietena acea este una dintre cele mai bune ale tare sau este o oarecare prietena?

5 răspunsuri:
| Foxitaa a răspuns:

Eu zic sa ii spui prima data ca doar il placi si sa ii spui sa renunte la prietena pentru tine... daca, chiar renunta puteti fi impreuna si ii poti impartasi sentimentele... funda?big grin

| Ionutz_Marinescu_1993 a răspuns:

Daca te iubeste si vrea sa se desparta de prietena lui pentru tine dc nu merita sa ii dai o incercare?