| Ladyinred06 a întrebat:

Am o mare problema si am nevoie de cateva pareri de la voi. Deci, am o relatie de un an si aproape 3 luni cu un baiat. Vara asta eu am fost plecata "afara" iar el a ramas in tara si am tinut legatura prin internet si telefon. Aici in majoritatea timpului lucrez si ma superplictisesc iar de ceva vreme am inceput sa..nu stiu, sa nu mai am aceleasi sentimente pentru el ca atunci cand am venit. Nu inteleg de ce. O fi din cauza ca m-am plictisit aici prea tare si nu l-am vazut de mult timp in realitate ci doar virtual sau nu-l mai iubesc si doar m-am obisnuit cu el?! Nu pot sa spun ca imi este foarte foarte dor de el (probabil pentru ca l-am vazut si pe net destul de des) dar nu vreau sa il pierd, nu e ca ceilalti si nu as vrea sa ma despart de el. A, si parca nu imi mai vine sa il alint sau sa ii pun emoaticoane pe mess din alea cu inimioara sau etc. si nu imi vine sa ii spun "te iubesc" zilnic. Uneori cand stau si ascult muzica, diferite melodii ma fac sa ma gandesc la el si atunci ma apuca si dorul de el si toate. In fine, eu in acest moment nu stiu ce e cu mine: ori m.am plictisit si o sa imi treaca cand ma duc acasa (intr-o saptamana), ori nu il mai iubesc si doar m-am obisnuit cu el?! Orice sfat m-ar ajuta acum, va rog! puppy dog eyes mai ales ca in seara asta m-am si certat cu el si bineinteles ca din cauza mea.

11 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Când te întorci pregăteşte-i o surpriză. O seară petrecută în doi.
Vezi cum vă întelege-ți.
Când găseşti o persoană care merită, trebuie să ştii să o păstrezi lângă tine.
O zi bună!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Despartete de el, el cu siguranta isi face de cap cu alta

| neutrino a răspuns:

Ceea ce se intampla cu tine este ceva normal: nu putem comanda fluturasilor sa stea permanent in stomacul nostru, fata de aceeasi persoana! 3 luni departe de el, te-au ajutat sa vezi mai bine realitatea.

| Ladyinred06 explică (pentru neutrino):

Refuz sa cred ca realitatea este aceasta. Poate am eu o perioada mai..nefavorabila, daca pot sa o numesc asa, si de aceea am si emotiile si comportamentul asta fata de el.

| varcolaccc a răspuns:

Pai daca spui asta cam este obisnuinta. Iti bati joc de sentimentele lui daca nu te despărți de el. Chiar daca nu vrei sa il pierzi dar daca nu mai simți decat cateodata ceva pentru el atunci e clară obisnuinta. Eu zic ca ar trebui sa te desparti de el si o sa iti gasesti alt iubit. Succes.

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Cand un lucru e vazut zilnic e naspa. Si telefonul meu cand l-am cumparat era SUPER. Acum e un telefon obisnuit. Poate e la fel si la tine dar iubirea este ceva magic si nu te plictisesti de ea. Ti-a facut ceva care nu ti-a placut sau v-ati certat? Trebuie sa ajungi la cauza problemei ca sa o rezolvi.

| Simonamee a răspuns:

Eu sunt de parere ca 3 luni e mult prea putin pentru a spune ca iubesti din tot sufletul pe cineva. Nu zic ca nu-l iubesti, nu zic ca nu exista dragoste la prima vedere dar...nu e chiar asa. Dragostea este la inceput o dorinta sau o pasiune pentru acel cineva dar nu poti sa pui punct si sa spui gata, eu acum il iubesc, il voi iubi toata viata pentru ca l-am iubit de prima data, e gresit asa. Dragostea e ca un foc si daca nu e mentinut nu arde.Cand te indragostesti incepi sa cauti, inima ta cauta mereu motivele pentru care sa-l iubesti si cred ca in 3 luni nu poti avea suficiente motive,incepi sa iubesti cu adevarat atunci cand petreci mult cu el,cand stati ore in sir sau zile impreuna,cand incepi sa ii adori prezenta,astea sunt motive intemeiate. Trei luni e prea putin si oricat de mult v-ati vazut pe net nu inlocuieste intalnirea fata in fata si deci nu poti spune ca te-ai saturat de el, nu cred. Nu te forta sa-l iubesti, lasa sentimentele sa vina de la sine, petrece timp cu el si vezi apoi ce simti, nu-i da cu piciorul pentru o nimica toata dar nici nu forta lucrurile.

| Ladyinred06 explică (pentru Simonamee):

Simona, sunt cu el de 1 an si 3 luni nu doar de 3 luni. Si intr-adevar, daca nu mentii focul dragostei acesta nu mai arde. Eu sunt de parere ca poate aceste 2 luni departe de el si faptul ca nu ne-am mai vazut zilnic sau saptamanal, ca inainte, m-au determinat sa ma racesc oarecum de el, dar asta nu inseamna ca nu il mai iubesc. poate mi se intampla toate astea pentru ca sunt eu prea plictisita iar atunci cand vorbesc cu el mi se concentreaza toata plictiseala asta asupra lui. Nu stiu ce sa mai cred! :-s

| Simonamee a răspuns (pentru Ladyinred06):

Imi cer scuze, nu am citit bine...vazusem doar 3 luni.

| Ladyinred06 explică (pentru Simonamee):

Nu-i nimic, frumos raspuns ai dat si iti multumesc. O sa ma gandesc mai mult si nu o sa ma fortez sa il iubesc. O sa las lucrurile sa decurga de la sine, o sa am rabdare si o sa vad ce se va intampla. Daca o sa simt la fel si dupa ce voi ajunge acasa si il voi vedea atunci cred ca o sa am o discutie cu el pe tema asta.

| Simonamee a răspuns (pentru Ladyinred06):

Da corect asa! Mai pana la urma toti avem toane si trecem prin anumite momente, uite, eu am o relatie de aprox 3 ani si il iubesc enorm si nici prin cap nu mi-ar trece sa-l pararasesc dar uneori simt nevoia sa mai fiu si eu cu mine singura ca sa-mi fac si eu ordine in ganduri, niciodata nu s-a pus problema ca ma plictiseste sau ca ma sufoca dar cu totii avem unele momente. Asa cum ai zis si tu, asteapta sa vezi cum va fi cand il vei revedea! Dar eu cred ca va fi bine, daca te mai si asteapta cu un buchet de flori si iti spune ce mult te iubeste. poate o sa-ti dai seama ca merita... daca nu, atunci chiar ar trebui sa discuti cu el.