| Black2013 a întrebat:

Bună tuturor.Am o mică întrebare sau nedumerire
Ce inseamnă când zice un băiat că nu e bun pentru tine?

Răspuns Câştigător
| Zenit313 a răspuns:

Nu vrea sa suferi din cauza lui.

Si..mai poate fii o scuza buna pentru despartire.

| Black2013 explică (pentru Zenit313):

Asa mi-a si zis si o prietenă happy in ciuda faptului că eram despărtiti

11 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Nu te place, si o zice incat sa nu te simti jignita

| unknownn a răspuns:

Ca nu te place

| WildDream a răspuns:

Inseamna ca nu stie ce scuza sa-ti mai bage ca sa nu mai fie cu tinewinking Sunt prea putini care sa recunoasca cu adevarat ca nu sunt buni pentru o fata, cei mai multi insa spun acest lucru ca sa te faca pe tine sa suferi mai putin. Le fel si faza ca nu e vina ta e a mea si multe alte prostii din astea. Scuze patetice ca sa se simta ei mai bine, sa aiba constiinta usurata (ca cica nu te ranesc pe tine) cand incheie o relatiewinking

| Terminatorul2 a răspuns:

Ca nu crede ca te merita. a da asta e o scuza buna pentru despartire

| SisMusic a răspuns:

Ca tine la tine si crede ca el nu e face fericit cu adevarat!
Sau el tine la tine si nu vrea sa iti spuna asta deoare ce ii este rusine ca il poti refuza!
Sau daca tu la-i inrebat prima daca vreit sa fiti impreuna si el ti-a spus ca el nu este suficient de bun pentru tine inseamna ca el nu te place dar nu vrea sa te faca sa suferi!

| Miki280 a răspuns:

Poate considera ca esti prea frumoasa pentru el.

| Ciprian007 a răspuns:

Ori nu ii place de tine ori nu vrea sa fiti impreuna, doar prieteni

| DeleteAcount a răspuns:

Inseamna ca nu te merita, sau ca vrea sa scape de tine iar asta fiind un motiv /pretext.

| Iacob_Eduard_1992 a răspuns:

Adica se poate referi in multe sensuri, de exemplu tu esti o fata cuminte si desteapta iar el e genu de baiat de gasca nu stiu sa explic dar daca a spus asa inseamna k nu vrea sa fie cu tine, dar tu incearca sa il mai cuceresti! Succes :*

| Branzaburdoof a răspuns:

Ia un dictionar straight face (po po po poker face)