anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor, am o mica problema, deci sa incep cu inceputul! acu vreo 2-3 saptamani, am intalnit un baiat, adica nu stiu cum sa va spun, mi-a luat nr de la un baiat si mi-a propus sa ne vedem, insa eu am zis ca isi bate joc si nu m-am dus, insa l-am vazut de la balcon(l-am vazut eu cat de cat)iar de atunci vb zi de zi la telefon. deocamdata e plecat la tara si a zis ca, cand vine sa ne vedem. Aseara mia tr un msj cum ca de fiecare data cand se gandeste la mine, il batuie o intrebare: daca nu il voi placea! De fiecare data imi spune ca se gandeste la mine, k nu poate dormi din cauza asta! Si eu mam atasat f mult de el, si mi-ar fi greu daca nu il voi placea cat de cat, el m-a vazut pe calculator k i-am trimis poze, dar eu nu! intrebarea mea este: daca nu ma va atrage macar putin ce sa fac? mam atasat mult de el, nu stiu ce sa fac! fara rasp aiurea va rog, cine ma intelege poate sa raspunda, cine nu sa-si pastreze comentariile, dau funda pentru cel mai bun sfat!:*:* multumesc

Răspuns Câştigător
| LittleRose a răspuns:

Niciodata nu poti cunoaste o persoana foarte bine.Insa daca stii despre el atat cat e necesar la momentul asta, foarte bine.Gandeste-te ce impresie ti-a lasat aspectul lui fizic atunci cand l-ai vazut pe balcon. Daca te-ai atasat de el, vei trece incet incet peste aspectul fizic. Poate este o temere nejustificata a lui. Daca iti face placere si te simti confortabil cand discuti cu el, are alte calitati care sa compenseze unele defecte.Sunt sigura ca daca si el e sincer cu tine, totul va fi bine.Mult succes! :*

6 răspunsuri:
| Pitzipoanca a răspuns:

Am o intrebare pentru tine: esti sigura ca e de incredere?

| denisaa_4298 a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Mai e de treaba, vb de aprox 3 saptamani, de cunoscut l-am cunoscut foarte bine

| Pitzipoanca a răspuns (pentru denisaa_4298):

Chestia e ca baietii sunt atrasi de ceea ce vad, iar fetele de ceea ce aud. Nu cred ca exista riscul sa iti vina sa fugi cand il vezi. Daca totusi, patesti asta, ia-ti adidasi comozi.hee hee

| 1234abcd a răspuns:

Daca va intelegeti nu cred ca o sa fie o problema cand o sa va vedeti...adica daca tu nu esti o persoana care sa puna mare pret pe aspectul fizic totul o sa fie ok

| ionutzicamariuca24 a răspuns:

Daca te-ai atast de el si tii la el nu cred ca mai conteaza chiar asa tare cum arata! sper ca te-am ajutat!

| denisaa_4298 a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru aceste raspunsuri si fiti sigur ca o sa tin cont de ele!:*