| Bogdan_9316 a întrebat:

Am o mica problema în legatura cu penisul, nu glumesc, fara mistouri. : - Acum 2 - 3 zile mam sculat si m-a scapat treaba mica ["adica sa urinez"], si când ma uit în zona penisului numa vad ca si un nodul asa mare ca si un cos cum s-ar zice, i asa ca pielea tare si gros si ii rosu. Am sa postez poza sa vedeti ca cum mii, fara mistouri si batjocuri.

Dau funda + Voturi! Ma tem de spital nu vreau la spital sau operatii chestii din astea.

Linku-l pozei click: http://postimage.org/image/5ex3m3tmf/

Nu vreau mistouri sau ceva de genu.

Scuye daca nu am postat unde nu trebuie.

17 răspunsuri:
| TuPeistU a răspuns:

E capu **** alalaughing

| Bogdan_9316 explică (pentru TuPeistU):

Mai p**** ce mata vrei ma bagatias **** in mm matii de prost, bine ca nu-i la mata in cur griji cu cine faci misto ma ca te prind te rup in doua

| TuPeistU a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Cand ma prinzi ma rupi in doua, da-mi-iai limbe pe la oua.Cat despre cosu dupa ****, ia ia-l tu o tura-n gura, da-i si q limbutsa poate iti mai creste putsa.

| TuPeistU a răspuns (pentru TuPeistU):

Limbi*

| TuPeistU a răspuns:

Ai frecat-o pe laba cu ulei de masline extra-virgin si uite ce ti-a aparut... cred ca e un pui de maslina neagra fara samburlaughingrolling on the floor

| Hirako a răspuns:

Din pacate nimeni de aici nu te poate ajuta. Daca ti-e frica de spital du-te la un ginecolog ( privat ) si iti va explica el tot ce trebuie sa stii.Nu-ti face griji, nu trebuie operatie.

| PsyhoWoman a răspuns:

Probabil o fi un cos happy vorbeste cu ai tai spune-le ce ai patit ei vor stii ce-i de facut si stai linistit nu te opereaza nici injectie macar nu-ti da tongue. stai chill. fara mistouri laughing tongue

| Azµre a răspuns (pentru PsyhoWoman):

I-am dat eu tratament in particular stie ce are de facut laughing.

| PsyhoWoman a răspuns (pentru Azµre):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Razi firar cozonacu tau

rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))

Cum de n-ai primit funda daca esti peniso-medic smug?

Sa dea tratamentu roade si pe urma laughing

Roade= sa dea rezultate.dar si hamsterul roade laughing) rolling on the floor

Nu al meu nu roade big grin al meu linge laughing

| Dey_Deea_1995 a răspuns:

Ala e herpes, du-te la doctor :d nu-i nimic grav