Bună.
Iar tu ești o needucată dacă ai procedat așa.
Foarte frumos trebuia să-l iei de o parte și să-i spui în față că nu te interesează persoana lui și ai alte preocupări nu să faci un asemenea spectacol de 2 lei!
Un om înțelege dacă comunici direct cu el nu prin intermediari!
Pa, pa.
Vorbeste cu el fata in fata nu prin biletele si spune-i ca nu vrei sa fii cu el ca vrei sa ramaneti doar amici. sau spune-i ca ai prieten si sa te lase in pace
Ignora-l, iar tu nu mai face pe victima, daca nu ai bunul simt sa-i spui in fata! Nu ai nici un pic de compasiune pentru cel ce te adora si mai faci de, rusine si pe intermediar?! Invata sa-ti rezolvi singura problemele!
Draguta, nici nu ma mir ca esti in clasa a sasea.Baiatul ala nu ti-a facut vreun rau, pur si simplu te simpatizeaza, e ceva nevinovat.Nu mai face pe victima ca nu te-a violat nimeni, si oricum iti place si tie situatia. Spune-i si tu elegant ca la varsta asta ai alte preocupari, cum ar fi invatatul. Zici ca i-ai scris ca il urasti? Ai oare vreun motiv pentru asta? Stii tu ce este aia ura? Nu mai folosi cuvinte aiurea.Si lasa biletele, ca nu sunteti la gradinita.
Fa cum am facut eu cu o fata ea vroia sa fie cu mine. i-am zis ca ma mai gandesc iar a 2 zia am luat-o si am vorbit cu ea i-am zis ca ii o fata draguta si super de treaba dar nu ii genul meu poti sa faci si u la fel numa ca invers.Bafta
Ca sa scapi de el fii un fel de egoista si pune-l sa faca tot felul de lucruri pentru tine sau pune-i o guma in par si o sa te uraska dar nu in timpul skolii ca s-ar putea sa i probleme cu nota la purtare fii cruda macar juma din cat sunt eu Dami si mie o funda xD
Am trecut printr-o faza foarte nasoala in care iubeam cu disperare o fata dar ea ma tot ignora.este adevarat ca nepasarea doare foarte tare, dar uite ca mie mi-a trecut acum. probabil ca si tu, daca il vei ignora din ce in ce mai mult, il vei rani pe moment, dar ii va trece cu timpul! asa e cel mai bine...decat sa suferi tu sau sa il amagesti pe el sa il faci sa creada ca are totusi sanse...
Buna. Am avut o problema exact ca tine. Faci asa daca te mai vede nu-l dagi in seama si ii spui colegului daca mai vrei sai dai biletele asa :baga biletul in buzunar si duil. Iar el sa il duca baiatului.Si daca vrei sa eu zici in fata ii zici asa:Uite (cum il cheama pe el)stiu ca ma placi dar eu nu am aceleasi sentimente daca vrei putem fi amici dar nimic mai mult. Ok?
Sper ca te-am ajutat si nu proceda ca primul raspuns.
BYE BYE