Nu,nu te judec.Te incurajez vrei ceva? ia cu mana ta, nu astepta ziua de maine, spune-i tot ce gandesti, fi sincera, si directa.Eu asa sunt mereu, insa uneori mai ma abtin (cu greu) ca sa nu intru in necazuri cu colegi/sefi
Salut,eu cred ca mai bine vorbesti cu ea, referitor la judecata cine te judeca e limitat mental nu poate intelege diversitatea umana printre care si lesbanismul poate bisexualitatea, poate esti bi, daca te pupa mereu da poate e atrasa de tine nu stiu
Eu zic ca fiecare dintre noi trebuie sa stie sa se stapaneasca.
Trebuie sa ne facem principii in viata. Trebuie sa stim pe ce ne cladim caracterul.
Este adevarat ca avem libertate si ca putem sa facem ce vrem; dar eu intreb: chiar este si bine sa facem tot ce vrem, tot ce ne place?
Noi nu trebuie sa mergem in viata taind in dreapta si stanga cu sloganul "Fac ce vreau" si netinand astfel cont de nici-un principiu.
Tu stii doar ca sentimentele de atractie pe care le ai fata de fata aceasta nu sunt bune, chiar daca sunt placute. De fapt lucrurile care il duc pe om la ruina sunt chiar lucrurile placute.
Ca sa isi atinga scopul, omul e foarte inteligent. Unii se compara cu altii ca sa isi micsoreze sau ca sa-si strerga vinovatia. Dar omul nu va fi judecat dupa cum au facut altii; ci toti vom fi judecati dupa un singur standard: Legea lui Dumnezeu. Si asta fie ca vrem, fie ca nu.
Poate ca mai tarziu vei constientiza ca nu este bine ceea ce faci; cum te vei mai putea intoarce inapoi din drum? Va fi aproape imposibil ca sa lupti impotriva a ceea ce odata iti placea.
Eu zic ca sa iti innabusi sentimentele acestea, si sa nu innabusi adevarul si principiile. Alunga-ti din minte gandurile acestea, pentru ca daca te vei gandi mereu la ele le vei ceda. Nu este pacat sa fii ispitit, ci este pacat daca vei da curs ispitei.
Buna, cel ce te va judeca o sa fie un mare prost, incearca sa-ti petreci mai mult timp cu ea, si dupa orele de scoala, invit-o la un film sau la o plimbare prin parc unde sa fiti doar voi doua, numai asa iti vei da seama de sentimentele ei. Sa nu faci prostia sa o saruti direct sau sa ai lasi un bilet, poate ce ca este doar genul de fata mamoasa si din cauza asta se comporta asa, daca vezi ca si in timpul liber petrecut cu ea se comporta tot asa incearca sa vorbesti cu ea, sa o intrebi ce parere are despre persoanele cu alta orientare sexuala, succes
Daca azi crezi ca te place iar maine nu mai esti asa sigura inseamna ca are un comportament usor schimbator.E posibil ca si ea sa isi puna la fel de multe intrebari ca tine.Desi societatea s-a modernizat, nu cred ca e foarte usor sa recunosti ca ai alte preferinte sexuale, si aici nu ma refer doar la recunoasterea fata de alte persoane, ma refer si la recunoasterea fata de propria persoana.E posibil sa te placa si ea dar sa ii fie teama sa faca,, pasul'' dar in acelasi timp ar putea sa aiba alte preferinte sexuale si tu sa te inseli.Trebuie sa te gandesti foarte bine la ce simti pentru ea si daca merita! daca ea nu are aceleasi preferinte ca tine,toata scoala ar putea sa afle, da sunt multi open mind dar nu toti sunt asa, sunt multi,, destepti''care au mentalitati diferite, iar dupa cum cred ca stii...prostia e peste tot.DAR, cred ca stiu cum poti sa afli:intr-o pauza/o ora unde nu a venit profesoara/in fata blocului jucati adevar sau provocare(cu mai multi)si pui un prieten sa ii de-a provocarea ei sa te sarute(ii spui ca vrei sa ii vezi reactia la chestii din astea)sa fie sarut nu pupat.din acel sarut iti vei da seama daca, te place sau nu. daca acel sarut e mai pasional sau tace dupa sarut inseamna ca te place, daca te saruta asa mai rece si dupa arata scarba...stii raspunsul.SAU povesteste0i cum ca o,, prietena''de-a ta e cuplata cu o fata si te-a intrebat ce parere ai de preferintele ei sexuale, si nu ai stiut ce sa-i spui, si o intrebi pe ea cam ce crede ca ar trebui sa ii spui,, prietene/i''.
Un raspuns care mi-a placut, mi-a mai dat putina speranta. Urmeaza de Craciun sa tragem biletele sa vedem cui ii facem cadou eu sper sa nimeresc cu ea nu stiu cum sa fac sa nimeresc sa fie asa o "intamplare" aranjata bineinteles)dar chiar si asa tot am de gand sa ii fac un cadou si sa ii vad reactia