anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o prietena careia trebuia sa-i vina menstruatia pe 6 octombrie dar inca nicun semn...este disperata si nu stiu cum sa o ajut, locuieste cu bunica ei si eu sunt cea mai buna prietena a ei. mi-a spus ca a facut sex cuprietenul ei doar de 2 ori in septembrie si de fiecare data protejat, doar ca a treia oara cand au facut sex nu s`au protejat, dar el nu a ejaculat in ea...este posibil sa fie insarcinata? eu trecut 5 zile, i`a mai intarziat ei ciclul, dar nu mai mult de 5-6 zile., va rog ajuta`it`ma s`o ajuthappy

3 răspunsuri:
| iulia745 a răspuns:

In primul rand zii sa nu mai faca sex neprotejat, pentru ca poate lua o multime de boli/infectii/etc. Apoi, spune-i sa nu se mai ingrijoreze atat, stresul o sa duca la o intarziere si mai mare (spun din propria experienta). Banuiesc ca e adolescenta, asa ca intarzierile sunt perfect normale (pana la maxim 2 saptamani) si pot avea o multime de cauze: de la raceala, pana la stresul inceperii scolii sau mai stiu eu ce. Spune-i sa isi faca un test daca nu ii vine in urmatoarele zile. Sper sa fie ok >big grin

| Bebiix a răspuns:

Mersi iulia[love struck]

| Titanos a răspuns:

In primul rand daca tu esti prietena ta(proasto)si daca chiri spui adevarul felicitari vei fi bunica.Si spune-i tale sa nu se mai prostitueze pe 5 lei ora.