Din tot ce am citit in mesajul tau, am tras concluzia ca te place mult. Nu stiu cum le merge relatia, dar cred ca a vostra (de prietenie) e cu mult mai reusita. Nu trebuie sa fii indeferent si rece, ca aceste lucruri o pot rani. Arata ca iti pasa si scapa de emotii cand vorbesti cu ea, ca si cum ai face-o cu orice persoana. E foarte bine ca comunicati, dar ia in calcul si ceea ce-si doreste. Intreab-o cum merge relatia ei si, pana la urma urmei, incurajeaz-o. Mereu sa-i sustii parerile si opiniile si sa o ajuti sa-si atinga scopul. Cand veti vorbi maine la plimbare, sa nu atingi tema de : "ce ar fi daca am fi impreuna?" sau ceva de genul, pentru a nu se simti fortata sau a-si creea impresia ca nu o respecti. Fii cat mai natural. Cred ca e calea cea mai potrivita, deoarece astfel te va cunoaste din ce in ce mai bine. Iar daca esti atat de bun precum impresia pe care mi-ai lasat-o, atunci sunt sigura ca va ajunge sa fie indragostita pana peste cap de tine si va uita de actualul ei iubit. Daca o placi, sper ca vei urma sfatul meu. Inteleg ca ti-e greu, dar trebuie sa ai rabdare pana cand ea "isi va face curat prin inima". N-am decat sa-ti urez succes.
Mutubal întreabă: