Ti-a vorbit de familie, cu "doar o prietena" nu cred ca ar vorbi despre acest subiect. Ba mai mult, cred ca doar cineva care ar vrea sa-si invite prietena sa-i cunoasca parintii, ar vorbi despre ei fara sa fie intrebat. Deci... te las pe tine sa tragi concluzia.
Ahh, referitor la racire, s-a "racit" discutia, nu relatia, mai intreaba-l si tu despre oarece, mai gaseste si tu un subiect de discutie.
Incearca sa iti deschizi si tu sufletul in fata lui, daca el ti-a povestit atatea lucruri si a fost sincer cu tine, asteapta sa faci si tu la fel. E normal sa iti ''cam placa'' de el, incearca sa faci ceva ca el sa-si dea seama ca si tu il placi! Succes :*
Pai spune-i si lui chestia asta! Spune-i ca-l placi. Iti zic eu ca si el te place. Succes
Nu as face asta,vorbeam la un moment dat despre o fata,caruia ii mai scria asa acum ceva timp, si imi spune el ca, ea il placea si ca vroia o relatie cu el si atunci a refuzat-o si nu mai vorbesc, nu m-as pripi cu astfel de lucruri, mai ales ca e mai mare cu 3 ani decat mine si prietenei mele ii place destul de mult de el.
Spune-i adevarul, dar nu direct, prefate ca nu iti pasa, intreba-l gen "Iti place de mine?". Stii tu...