Pai tu vrei sa fii cu el? Si esti sigura ca iti place si ca te place? Daca da eu cred ca ar trebui sa iti asculti inima chiar daca sunt mai multe persoane impotriva.Important este ce simti tu inainte de toate.Si incearca sa tii un anumit timp ascunsa relatia pentru a o convinge pe mama ta ca esti fericita cu el. Nimic nu este imposibil.Mult succes :*!
Vai Doamne!
Na, sincer acum? Mama ta chiar site ea ce stie odata ce ti-a zis sa mai astepti macar un an.
Acum e... sec. Se pare ca la voi un sarut se rezuma la doua puncte si un asterisc. Sa vezi la liceu, cand chiulesti de la ora de romana ca sa va intalniti undeva la dos pe o banca si sa va... "expuneti" sentimentele. Teama sa nu fii vazut, bucuria ai ca ti-ai bagat ceva in ora profei de romana si asa mai departe. Stai cuminte, mai ai de crescut, amana momentele importante pentru varsta ideala, cand le vei putea intelege corect.
Spor!
Vorbeste cu mama ta si explica-i cum sta treaba.Lasa baiatul sa insiste putin, nu ceda din prima, daca tot insista inseamna ca te place daca zice o data de doua ori si gata, renunta...inseamna ca nu te place.Parerea mea! Si daca el te place tu il placi si mama ta e impotriva, incercati doar ca nu ii zici mamei nimic, nu o minti, pur si simplu nu ii spui nimic. Daca te intreaba ceva, incerci sa eziti...stiu ca nu e bine sa minti, mai ales parintii dar uneori pentru fericirea ta mai trebuie sa si minti putin...Mult succes!
Draga mea...ar trebui sa vorbesti cu mama ta despre acest subiect si sa ii explici ca nu e nimic rau in a avea un prieten, pentru ca meriti si tu sa fii fericita. Nu stiu...nu inteleg acesti parinti care le interzic copiilor astfel de lucruri, dar in fine... Sfatul meu este sa vorbesti cu ea. Succes scumpo.
Imi place cum ai expus totul! Tu gandesti destul de matur si corect, sfatul meu este sa o lasi pe mai tarziu, intre tine si tipa este o diferenta ca de la cer la pamant deci nu cred ca se pune problema unei razbunarii din partea ta (si deh, e arma prosului, nu'i un sentiment crestinesc ), asa ca urmeaza sfatul mamei tale, la liceu vei avea timp de aceste idile si crede'ma intensitatea momentelor va fi atunci amplificata de 3 ori :X.
Te pup.
Dac chiar il placi bagate in vorba cu el, macar sa deveniti amici, dupa aia mai vedeti voi.in orice caz gestul colegului tau nu a fost prea frumos sa te lase balta doar daca alta fata ia cerut sa fie cu ea. daca vrei ii poti spune acelui baiat care te place ca deocamdata nu vrei sa ai un prieten. daca te iubeste cu adevarat te va intelege si veti ramane prieteni, iar mai tarziu...iti urez bafta:X
@sunshine-eu nu sunt razbunatoare deloc, si daca as sta cu un baiat, as sta pentru ca il plac, nu sa o fac pe fosta geloasa. Si pe el il simpatizez