| purpleand_7185 a întrebat:

Buna tuturor.am o problema...am 13 ani si am in clasa un coleg de care imi place chiar foarte muult:X...si.problema e ca nu stiu daca si lui ii place de mine. pot sa fiu sigura ca tine la mine pentru ca se vede asta dar nu stiu exact daca toate astea pot insemna mai mult... dragostehappy... a fost o scurta perioada in care i-a placut de mine dupa care.nimic.doar simpla prietenie.acum sunt asa...foarte confuza...pe de o parte cred ca ii place.pe de alta parte.nu.as vrea sa cititi cu atentie modul in care se comporta cu mine si va rog sa ma ajutati spunandu-mi ce credeti din semne. ii place de mine?:-s.deci...de fiecare data cand vorbeste cu mine. o face pe u ton prietenos.de fapt.este foarte prietenos cu mine tot timpul...adesea ma priveste in ochi...mai sunt faze in care imi face, subtil, complimente...happy este foarte grijuliu.de exemplu... daca suntem intr-un grup si cineva face ceva la care eu nu rad.adica.ceva prostesc nu prea amuzant.in momentul in care realizeaza ca nu sunt amuzata, se opreste si el...nu stiu.ar fi ceva semne...de asta sunt in dubiu.va rog ajutati-mahappy >mersi:*big grin

2 răspunsuri:
| Corinne a răspuns:

Buna! din cate am citit eu.cred ca ii mai place de tine.si nu cred ca te-a uitat din perioada aceea cand stiai ca te place.incearca sa vorbiti printre altele(cand sunteti doar voi 2. logictongue )si din vorba in vorba iti poate marturisi ca te place si chiar sa-ti propuna o relatie. happy
Sper ca te-am ajutat.happy
Bafta! kiss

| NYC a răspuns:

Uite, incearca sa nu fii foarte timida si comporta-te cand esti in preajma lui normal... poate sa te placa sau poate fi "instinctul" baietilor de a incerca sa atraga cat mai multe fete