Da, sunt riscuri. Daca intre cele doua contacte sexuale nu ai urinat si nu te-ai spalat, poti fi sigur ca a ramas sperma atat pe penis cat si pe uretra. Daca ai urinat si te-ai spalat, ramane riscul de 4-27% al unui act sexual neprotejat, fara ejaculare (de la lichidul preejaculator pe care l-ai simtit).
Daca nu te-ai spalat inaintea celui de-al 2-lea contact, da, sunt mici sanse ca ea sa fie insarcinata daca era in perioada ei fertila.E prea tarziu pentru pilula de a doua zi?
Eu dupa descrierea ta desi sunt fata nu cred ca ar fi fost sperma dar cel mai bun lucru este sa te calmezi pentru ca nu ajuti cu nimic si trebuie sa astepti ca prietenei tale sa-i vina menstruatia daca nu este insarcinata. Bafta si sper sa te incurajeze sfatul meu!
Pai in primul rand ar trebui sa imi multumesti ca am stat sa iti descifrez intrebarea deoarece ai un scris de CACAT. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa inveti sa scrii.
2: Sperma devine "inactiva" dupa 30 min daca este in contact cu aerul DAR poate ramane activa pe CANAL timp de o zi. Deci riscul este foarte mare.
3: Depinde daca ai urinat, deoarece noi folosim acelasi canal si pentru eliminarea spermei si pentru urina, nu ca ele (au 2 specializate pentru lucruri diferite). Deci daca ai urinat sansele ca prietena ta sa fie insarcinata scad dramatic.
4: Da-i un pumn in burta
5: Conteaza si in ce perioada a ciclului menstrual era, daca era in ovulatie e naspa b0$$
6: Chiar daca a ramas sperma pe canal, chiar daca era in ovulatie si chiar daca toate planetele erau aliniate pentru a favoriza sarcina, exista sanse sa nu se intample nimic.
Este destul de probabil sa fi fost sperma. Daca nu este prea tarziu, ar trebui ca prietena ta sa ia pastila de a 2-a zi sau sa faca un test de sarcina sa vedeti.