| danyyy_1462 a întrebat:

Buna tuturor am o problema care deja incepe sa ma sleiasca de puteri incep sa intru in melanconie singuratate si nu mai stiu ce sa fac tot am lasat sa vad daca merge mai bine daca ma intelege.Eu am 18 ani ea are 16 i o rel la distanta aprox 160 de km suntem impreuna de aproape 2 ani in primele 6-9 luni neam inteles superb am fost pentru ea pe primul plan nu o contat nu mai eu nimic pr nimic afar distracti numa eu. da dupa aia o inceput sa fie mai rece sa nu ma mai aprecieze asasadsa fie mai imp tot altceva.Acum in ultimile luni i tot mai rau i adevart ne vedem in vacante si cateodata wekend acum am carnet mai mg la ea da nu stiu dc i asa pentru ca o iubesc enorm si stiu ca si ea ma iueste da nu stiu cei cu ea nu ma intelege am plans de multe ori dj nu mai pot simt ca innebunesc nu ma asc. I-am zis o data sa vb la telefon si mi-a zis ca nu ca iesie afar era seara n-am mai vb la tel de 3 zile i-am zis cai mai imp afar si so suparat. Ce sa fac? ma mai iubeste cei cu ea? is si gelos da o iubesc mai mult decat orice sa ma fi luat de prost? oricum stiu ca ma iubeste da se ia dupa lume si nu stiu.sa ma desp de ea? da nu pot ma doare prea tare. ce sa fac? va rog ajutati-ma? va multumesc anticipat.va rog raspunsuri sincere. ce sa fac? ce sa-i zic sa ma inteleaga cand i suparata spune niste vorbe durereroase ce sa fac? nu o mai recunosc si i ciudat pentru ca ma iubeste sigur stiu asta

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Relatiile la distanta nu dau roade deloc dar o sa treci peste asta stai linistit. Asa patim cu totii la inceput pana ne dam seama ca gresim.

| Libelle a răspuns:

Tu ala care sufera si tace si se roaga de ea,si ea deja si-a creeat viata ei,cu alte personaje,nu mai e dependenta de tine cum esti tu de ea,s-a schimbat
ati ajuns in punctul ala cand distanta a ros mult in timp, si se vede.
departeaza-te de ea, fa tot posibilul sa vezi si "altceva"prin jurul tau

| sofia_8041 a răspuns:

Dupa parerea mea fata nu te mai iubeste ca inainte ca sa nu spun ca nu te mai iubeste deloc. Spun asta din propie experienta pentru ca eu intr-o relatie am fost practic in locul ei si din momentul in care mi-am schimbat brusc atitudinea fata de el a fost pentru ca nu l-am mai iubit.
Poate ar trebui sa aduci vorba de despartire daca inca te iubeste o sa incerce sa lupte pentru tine iar daca nu atunci uit-o pentu ca relatia asta iti face numai rau.

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Se vede ca o iubesti enorm. Imi dau usor seama de asta.Imi pare rau pentru ce ne povestesti tu dar daca tu simti ca se poarta mai rece cu tine ar trebui sa o intrebi ce s-a intamplat daca tot va vedeti in week-end-uri.Nu ar trebui sa o lasi sa se departeze si mai mult de tine. Explica-i ce simti si daca nu te intelege, mi-e greu sa spun asta dar ar trebui sa te desparti de ea.

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Imi dau seama ca o iubesti enorm doar din ceea ce spui de aceea nu iti voi spune sa te desparti de ea. Opreste-o din a se mai indeparta de tine.Iesiti la un suc si explica-i ce simti. Daca te iubeste asa cum spui sigur te va intelege.Dar, ar fi mai bine, in timpul saptamanii, atunci cand nu esti cu ea sa te mai plimbi cu alti prieteni si sa uiti si tu macar pentru putin de ea.

| MikyyLOL a răspuns:

Nai sanse cu ia 160 km distanta nu poti si alini doar cu vorbe scrise pe o tastatura cuvinele sunt de nepretuit nai sarutato de ceva vreme si a gasit alt baiat ai aceeasi poveste ca si carte mea...

| Raul_9023 a răspuns:

Salut! Stiu sentimentul prea bine, sunt cam in aceiasi situatie, fata e tot pe la 160-170 km... o iubesc dar observ ca pe zi ce trece este tot mai rece cu mine, asa ca am decis sa o las mai usor, sa imi gasesc o prietena "pe langa casa". Asa cred ca e mai bine, stiu ca nu imi va si usor dar trebuie sa o uit si sfatu meu este sa faci la fel. Bafta

| jeleu_4810 a răspuns:

Relatiile la distanta nu prea merg.incearca s.o uiti si sa.ti gasesti pe altcineva. Pentru ca ea cat timp estit u in orasul tau ea poate sa se bage cu altcnv.deci nu rezolvati nimic.mai bine treci peste e dureros dar dragostea are si bune si rele!