anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor. Am o problemă. Cred că e prima oară când scriu despre viața mea personală. și imi este cam greu.happy Deci. am fost cu un tip mai mare decât mine cu 1an(18 ani). 2 luni. ne-am despărțit din cauză că era prea indiferent. nu era genul care să-și arate sentimentele. și era nepăsător. Acum 1 săptămână, am vorbit din nou, și mi-a zis de împăcare. am zis să mă mai gândesc. însă, acum 2 zile, când am mers acasă la un coleg, a venit si el. Și aici a început totul.: sărutări, îmbrățișări. ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat înainte. să ne fi certat sau chestii de genul. Aseară mi-am făcut curaj să-i spun că m-am gândit la propunerea lui, și că aș vrea să ne împăcam. Am uitat să menționez că are prietenă de 1 săptămână. oh go on... El a zis că chiar dacă are prietenă, să fim împreună... oricum am ajuns la concluzia că el compară 1 săptămână cu aia, cu 2 luni care a fost cu mine. Și dă de înțeles că o alege pe ea, dar să fie și cu mine.
Eu nu știu cum să-i mai zic, că vreau să ne împăcam. Eu încă țin la el, și pot spune că a fost singurul băiat pe care l-am plăcut mai mult. Nu vreau nici ca orgoliul meu să fie călcat în picioare de el, dar totuși vreau să o lase pe aia de 1 săpt, și să se întoarcă. sad Da-ți-mi niște sfaturi, vă rog frumos! cum aș putea proceda!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistita, nu o va lasa pe cealalta si, chiar daca o va lasa, oricum isi va face alta prietena oficiala si pe tine te va tine doar de "rezerva". Fiindca asta este parerea lui despre tine: ca nu meriti sa fii oficiala, doar "amanta", femeia care primeste firmiturile. Eu nu as accepta asa ceva.

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu accepta sa-l imparti, sub nici o forma. Poate ca el a inteles slabiciunea ta pentru el si acum se joaca cu tine.Nu te ruga de el,fa pe indiferenta,barbatii vor ceea ce nu pot avea. Dispari un timp din calea lui daca vezi ca va vrea pe amandoua,spune-i ca nu accepti compromisuri sau intreaba-l nevinovata "deci,pot sa mai am si eu inca un prieten, in afara de tine, nu?". Stiu ca-ti trebuie mult curaj dar altfel nu vei castiga.Mult noroc si sa fii iubita.Pa,pa!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Inteleg ca il placi, dar nu te baga in relatia lui curenta ca e un comportament ce lasa de dorit.

Tu pune-l o data sa aleaga si daca se tot sfiieste da-l in bip!

| Castiel a răspuns:

In primul rand cand iubesti pe cineva te pisi pe orgoliu si tot
in al doilea rand nu crezi ca nu merita adica cat de chior poti fi sa nu-ti dai seama ca asta te inseala cu aia si se da mare si tare ca are 2?! Tu chiar crezi ca daca te iubea acum statea si cu aia? Iar fi facut vant imediat ce ii trecuse prin minte sa se impace cu tine:-J eu zic sa il lasi de tot sau ii spui asta pe fata, si daca te iubeste va lua masuri (dar tot semnul intrebarii ramane este cam jeg) oricum eu in locul tau las fi parasit si daca l-am iubit las uita incet incet poate oi suferii dar totusi am scapat de boutongue

| ramona_4785 a răspuns:

Buna in primul rad spun ca ar trebui sa te gandesti bine daca vrei o astfel de relatie, apoi nu cred ca este bine sa lasi pe cineva sa profite de sentimentele tale doar pentru ca tii la el, o relatie care implica a treia persoana nu are viitor si intotdeauana vor exista divergente; cel mai bine ar fi sa-i spui ca situatia in care te-a pus nu este una normala si chiar daca iti este greu sa nu accepti asa ceva pentru ca asa incepe totul:azi un pic maine un pic si te trezesti ca esti dependenta de el si atunci chiar nu mai poti face nimic; gandeste-te bine la ce vrei cu adevarat dar eu spun ca nimeni nu merita asa ceva. Papa si succes! Nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare o viata ai si trebuie sa fii fericitatongue

| onelessreason a răspuns:

Eu zic ca el stie ca tu esti vulnerabila si atunci se joaca cu tine. Si sa nu faci prostia sa fi cu el, daca el va vrea pe amandoua. Trebuie sa fi tare si indiferenta, acum e randul tau sa fi asa si da stiu ca e greu. 2 luni nu e asa de mult, chiar daca pentru tine pare mult in momentu de fata. Si aici nu e vorba ca iti calca orgoliu in picioare, iti calca sentimentele in picioare si propia ta persoana. Eu zic sa vobresti direct cu el, sa-l intrebi pe care dintre voi doua o place si o vrea.