| christinebubu a întrebat:

Buna tuturor.Am o problema cu iubitul meu.Se enerveaza foarte repede din motive chiar minore si atunci devine violent. Exista vreo modalitate de a-l calma sau de a-l face sa nu se mai enerveze atat de tare? Vreo terapie? ..Nici nu vreau sa-l tratez ca pe o victima pentru ca nu este si daca as face asta sau as trece peste orice iesire de-a lui(fata de mine, de parinti, de prieteni)i s-ar urca la cap.Multumesc mult

Răspuns Câştigător
| AdrianoB a răspuns:

Am o solutie pentru tine:

FUGI CAT TE TIN PICIOARELE.

Asa este, ia-o la fuga. Daca este violent si se eneveaza repede, maine, poimaine iti da o plama, dupa aia un pumn si dupa aia un picior. Si dupa ce vine prima palma, crede-ma ca vor mai veni si altele 1000000000.
Sa nu crezi niciodata daca zice ca "iarta-ma" ca nu se va mai intampla, caci iti spun eu ca minte.

Este prea impulsiv si temperamental. Nu ai ce cauta langa el. Daca vrea sa se vindece, ii trebuie terapie cu un psiholog. Si poate se va vindeca. Poate. Unii nu se pot vindeca...asa sunt ei, idioti.

Asa ca, mai bine vezi-ti de viata mai departe si lasa-l in durerea lui cai o sa regreti mai tarziu, crede-ma.

Stiu ca voi majoritatea fetelor aveti o atractie asa la astia care va rupe cu bataia...n-am inteles niciodata de ce. Va place sa va luati omoru (nu insinuez ca este si cazul tau caci nu stiu, vorbesc in general). Stiu ca aveti atractie la baietii smecheri, dar uitati un lucru. Un smecher adevarat NU DA IN FEMEI si nu-si bate joc de ele. Un smecher stie sa-si respecte femeia. Si eu sunt smecher. Si eu am vagabontit cu baietii si am facut de toate, dar femeia e femeie. Nu esti smecher daca rupi femeia cu bataia. Esti o pisica.

Sper ca nu te incadrezi in cele enumerate mai sus dar iti spun, fugi si vezi-ti de drum. E mai bine asa. Mai ales daca vezi ca nu se schimba.

O zi buna sa ai.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca ar trebui sa apeleze la un psiholog. Iar tu incearca sa-ti gasesti alt partener. Vindecarea lui poate dura zeci de ani, nu cred ca merita sa risti atata

| christinebubu explică (pentru Brigaela):

Eu nu am cum sa il ajut?

| Brigaela a răspuns (pentru christinebubu):

Daca vrei sa te sacrifici, mergeti impreuna la psiholog si acesta iti va spune daca il poti ajuta. Numai ca poarta-ti bine de grija, fiindca te va bate din ce in ce mai tare pana cand, in cel mai bun caz vei ajunge in spital cu coaste rupte si, in cel mai rau caz, te va omori in bataie.

| AdrianoB a răspuns (pentru christinebubu):

Din pacate, tu nu ai cum sa il ajuti. Asa este el, violent. Oamenii astia nu prea se schimba de obicei. Mai ales, daca zici ca deja a si dat in tine, nu mai ai de ce sa stai la discutii. Daca a dat o data, va mai da. Cred ca te-ai convins. El s-a obisnuit ca te plesneasca si sa scape basma curata. Stie ca pana la urma il vei ierta si tot asa. Si pe zi ce trece tu o sa-ti iei bataie tot mai rau.

Nu mai astepta nimic. Dai vira. El nu te detine. Tu nu esti obiectul lui sa faca ce vrea cu tine. Desparte-te de el cat mai repede si daca te ameninta exista politie, ordin de restrictie si parintii care te pot ajuta.

Nu trebuie sa induri niciodata bataie de la cineva. Orice problema se poate rezolva altfel, nu cu bataia. Nu stiu de ce mai esti langa el, trebuia sa ii dai vira de la prima palma ce ti-a dat-o. Un astfel de animal nu are ce cauta langa o femeie.

Te sfatuiesc sa pleci ACUM. Nu mai sta. Am crescut intr-un cartier numai cu golani si smecheri si am prietene care au fost, si mai sunt in situatia ta, si tot n-au renuntat. Si au trecut anii si au ramas cu acelasi idiot care le bate. Sunt fete cu potential mare si si-au stricat viata alaturi de niste dobitoci. In loc sa-si vada de viata, de scoala, de cariera si sa aiba un drum mai bun in viata, au ramas cu aia si au ajuns slugile si sacii lor de box. Crede-ma cand iti spun. Pleaca acum caci mai incolo va fi prea tarziu si o sa pierzi multe din cauza asta.

Chiar sper sa asculti sfaturile mele si ale celorlalti de pe TPU si sa iei masurile necesare, caci tare mi-ar parea rau de nu. E pacat sa suferi din cauza la un idiot care nu merita nici macar sa stea cu animalele apoi cu o femeie. Dupa cum am spus, stiu fete care au pierdut mult din cauza asta si ma oftic asa cand vad ca nu va desteptati si voi fetele si sa aveti mai multa grija de voi.

Iti doresc mult succes si sper ca ti s-a deschis mintea si o sa faci ce trebuie. Pa pa

| Zenithf a răspuns:

Daca nu vrei sa devi vreodata sacul lui de box, nu ai decat o singura solutie.

| mona a răspuns:

Daca ca iubit face ce face inchipuie-ti ce va face ca sot, ar trebui sa consulte un psiholog poate il va ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Violent in ce sens?

| christinebubu explică (pentru anonim_4396):

De la injuraturi grave pana la lovituri.Chestia e ca imi este greu sa ma despart de el.Suntem de 3 ani impreuna si de aprox 2 ani, 2 ani si cateva luni are comportamentul asta.As vrea sa ma indepartez incet de el, fara sa ma despart brusc pentru ca am incercat dar nu a mers. Vreo idee?

| anonim_4396 a răspuns (pentru christinebubu):

Phiuuuuu, tu vrei sa te imbolnavesti din cauza nenororcitului ala? imediat trebuie sa te desparti de el daca ti la viata si sanatatea lui, vrei sa ajungi sluga lui? Doamne Dumnezeule... cum poti mai fata sa suporti asemenea umilinte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i asa; ma baiete? nu am nevoie de figurile si de nervii tai.am nevoie de aprecierea,iubirea si respectul tau. vreau un prieten, nu un zmeu. daca crezi ca poti sa iesi cu mine in lume si sa nu ne facem de ras e bine. daca nu, la revedere fraiere, si fa pe zmeul cu cine vrei, dar cu mine NU.

| pursisimpluAlex a răspuns:

Sa te desparti de el daca devine violent straight face

| softkill a răspuns:

Trebuie sa ii dai mai des...

| Kriskrs a răspuns:

Nu prea au cum sa il ajuti. Insa, ai grija. daca stai dupa prima palma. o sa se ajunge la alte chestii mult mai grave. E cel mai important moment