| Roxette909 a întrebat:

Bună tuturor,

Am o problema destul de grava, menționez ca nu am fost la medic sau ginecolog, nu am menstruație de 1 An, adică intr-un an mi-a venit doar o data. Care ar fi cauzele în principal? Și îmi poate afecta fertilitatea? Dacă ma certați ca nu am fost la medic, motivul e simplu, când au fost bani nu a fost timp și invers.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Iti recomand sa gasesti timp, orice medic ginecolog(nu neaparat privat) iti poate spune ceva mai mult decat noi.Si mai sigur.
Poate fi de la o dereglare hormonala pana la ovare polichistice sau orice altceva si tot ce-ti scriu aici sunt simple ipoteze.
Mergi la medic, nu te juca cu organismul si sanatatea ta.

Răspuns utilizator avertizat
| Nirvanaaa a răspuns:

Un caz care nu ridica suspiciuni e dacă întârzie vreo 2 luni. Sunt femei cărora nu le vine lunar. Însă e prea mult la tine. Dereglări hormonale, asta s-ar putea sa fie.
Eu zic sa te duci la medic ( cu bilet de trimitere). Trebuie discutata mai pe larg situația. Ar trebui și un control ecografic la nivelul ovarelor deci e cazul sa dai o fuga la doctor. Sănătate!

| Together a răspuns:

Amenoree. Iti poate afecta fertilitatea. Daca te duci la doctor o sa-ti dea niste pastile sa ai menstruatie macar la 6 luni.

Nu stiu exact cauzele, si pot fi mai multe, cel mai probabil un dezechilibru hormonal.

Cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog, ce te opreste?

| DARLINGx a răspuns:

Eu îți recomand să mergi. cine știe dacă e vreo infecție sau dacă afectează.