anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Am o problema destul de grava zic eu. Acum ceva timp am vorbit cu un baiat pe internet. Ne-am cunoscut acum 3 ani insa am inceput sa am sentimente pentru el acum 8 luni si cred ca il iubesc. El mi-a zis ca ma iubeste. The huge problem: El este din AMERICA! Ne vorbeam pe skype si ne vedeam cu ajutorul camerei web. Stiu ca nu e bine asta dar ceva imi spune ca e prea tarziu sa schimb ceva sad Eu am 18 ani si el are 20. Mama mea munceste in Italia si eu locuiesc cu tatal meu. El stie de acest baiat si nu ma sustine deloc. Sunt foarte putine sanse ca noi doi sa fim impreuna dar tin asa de mult la el ca as trece prin orice numai sa ne vedem o data fata in fata. Eu o sa am cam 22-23 de ani cand imi termin studiile si el a zis ca este dispus sa astepte pentru mine ca ma iubeste. Ce ar trebui sa fac? Se merita sa astept atat? Eu cred in el si cred in mine dar nu se stie ce ne rezerva viitorul crying Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi.

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Eu ti-as sugera sa iti cauti pe altcineva. Nu va astepta el atat, fi sigura. Intr-adevar, unele relatii la distanta functioneaza, insa sa se vada macar o data...la o anumita perioada de timp, sau sa se fi vazut macar o data. Asa, imi pare rau sa iti zic, dar nu va dau sanse.

| benga94 a răspuns:

E o problema intr-adevar! deci nici daca aveai o relatie cu el de 2-3 ani si nu va vedeati 1 an nu prea aveati sanse sa mai ramaneti impreuna dar cum sunteti voi ca nu v-ati vazut niciodata, ce sanse crezi ca ai? el spune asa ca nu are pe nimeni momentan, tu zici la fel din acelasi motiv! Nu se merita atatia ani pentru ce? nu ai cum sa il iubesti din simple conversatii! poate cand il vei cunoaste nu iti va place deloc, sa il vezi cum se poarta cu tine cum arata de fapt in realitate nu de la web cam! Si in plus ai 18 ani de ce sa nu iti faci un iubit din tara care sa te vezi cu el macar la saptamana daca nu se poate zilnic! La 18 ani de acum iti trebuie si tie stii tu. daca nu ai incercat deja.gandesti asa pe moment,daca va iubiti asa mult sa vina el acasa sau sa te ia la el, studiile daca le faci nu iti sunt folositoare, cata lume cu facultate sta acasa? iti spun eu majoritatea, asa ca daca faci liceul si iei bacul e de ajuns, tine cont de sfatul meu si incearca sa iti faci pe cineva din tara sua sa pleci la el, din 2 alege 1.

| Stileblue a răspuns:

AMERICA iti spune ceva?
Cand vreodata vei ajunge tu acolo sau mai bine zis cand va veni elodata aici doar pentru.o fata pe care teoretic nici nu o cunoaste!
Cred ca ati innebunit fetele din ziua de azi!
Pa-pa!