anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor!
Am o problema destul de mare sper sa aveti rabdare sa cititi
Acum 2 saptamani am fost la o zi onomastica si s-a intamplat sa ma intalnesc cu o fosta colega de clasa am baut c-am pana la 2 si ea m-a chemat sa merg la ea acasa si eu ca prostu am mers, am mai baut si acolo ceva si faza ii ca am facut dragoste cu ea, problema ii ca eu am prietena de 7 luni,faza ii ca la inceput nu am prea placut-o pe prietena mea pentru ca mi se parea prea cuminte,dar ea tot o insistat si acuma o iubesc enorm, si fufa asta de fosta colega i-o spus ca am inselat-o si prietena mea s-o despartit de mine, de 2 saptamani umblu zi de zi dupa ea cu cadouri, i-am scris 1000 de mesaje ca imi pare rau si ca doar pe ea o iubesc dar, ea o zis ca imi ierta orice in afara de asta, cum as putea sa o impac? ofer funda pentru cine ma ajuta

Răspuns Câştigător
| LalaPupici a răspuns:

Hmm,este destul de indecisa.Cred ca inca mai tine la tine si nu vrea sa te raneasca, dar nici sa te ierte nu poate inca.Mai asteapta, mai intreab-o si vezi ce raspunde, dar nu poti nici tu sa astepti o eternitate dupa ea, ai si tu o viata.Incearca sa vorbiti serios despre asta, ca sa stii ce sa faci.

25 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Primesti de la ea exact ceea ce meriti.Bravo ei! Proasta ar fi daca ti-ar mai da atentie.

| Xelon a răspuns (pentru darrio2007):

Frate eu ti-am cerut sa imi dai un sfat nu sa spui ca asta merit.

| mihai69 a răspuns:

Păi dacă ea ți-a spus clar că nu poate suporta infidelitatea, ce vrei mai mult?!? Chiar dacă (prin absurd) își va călca pe suflet și te va ierta, fii sigur că NU UITĂ. Și asta va ruina până la urmă relația.
Mai bine arată-i că poți fi și domn - cere-ți scuze pentru felul cum ai rănit-o și promite-i că nu va mai auzi în veci de tine. Și mai poți să-i spui că măcar pentru tine asta a fost o lecție și pe viitoarea parteneră nu o vei mai batjocori astfel.

| Xelon a răspuns (pentru mihai69):

Iarta-ma dar eu pur si simplu nu pot intelege ceva de ce sa nu poti sub nici o forma sa treci peste asta?
In primul rand eram rupt de beat, in al doilea rand asta nu o insemnat absolut nimic pentru mine, eu pentru ea am sentimente nu pentru tarfa ai ordinara, in plus eu cred in a doua sansa, intelegi ce iti zic?

| mihai69 a răspuns (pentru Xelon):

Nu, nu înțeleg. Beția nu e o scuză, dimpotrivă. Nu contează nici ce a însemnat pentru tine, ci ce a însemnat PENTRU EA. Și pentru ea a fost ca un cuțit în spate. Iar dacă tu tot nu pricepi asta nici acum, înseamnă că nici măcar nu meriți să ai o parteneră de calitate.
A doua șansă în cazul vostru este să faci cum ți-am spus eu mai sus, iar ea să accepte măcar să mai vorbească cu tine și după aia.

Ai dreptate in totalitate dar crede-ma nu vreau sa o pierd, mi-an cerut scuze de 1000 de ori o vad ca nu are curaj sa se uite in ochi mei, o cunosc stiu ca nu ii fericita, daca ar fi impacata cu decizia as lasa-o in pace maine o sa o caut si o sa jur ca ma schimb asta o sa fac, oricum mersi mult de conversatie

| OMFGConrad a răspuns (pentru Xelon):

Scuzele nu mai ajută aici! Crezi că ei îi e uşor să dea cu şutul la o relaţie de 7 luni, aşa, dintr-o dată? Nu. Eu zic să trec peste, cumva...

| Xelon a răspuns (pentru OMFGConrad):

Hai sa iti spun ceva, eu vreau sa sa fiu cu ea si o sa jur ca nu se mai repeta, ea vrea sa fie cu mine stiu asta, atunci nu inteleg de ce nu poate sa treaca peste asta eram baut, ea stie ca o iubesc

Și ești dispus să nu mai bei nimic, niciodată, ca să nu mai calci în străchini și să dai pe urmă vina pe alcool în loc să recunoști cât de (scrie tu ce cuvânt se potrivește aici) ai putut fi? Așa, ca dovadă de iubire. Iar ea să iasă pe ușă în secunda doi când te vede (sau află) că ai pus buza pe orice ar conține alcool (inclusiv bomboane de ciocolată)?
Și de unde știi tu așa de sigur cp ea ar vrea să fie cu tine?!?
Mie mi se pare că aici nu e vorba deloc despre „ea", ci NUMAI despre tine, care nu vrei să renunți la o fată dacă relația a fost întreruptă de către aceasta și nu de tine.
Pricepe odată pentru totdeauna - o chinui! Așa îi arăți că o iubești?!? Ciudat mod de a demonstra cuiva iubire...

In primul rand aici nu ii vorba de orgoliu masculin, toti prieteni rad de mine si imi spun ca ma fac de ras ca umblu ca un catelus dupa ea eu care nu umblam dupa nimeni, un singur lucru ma dernjeaza si anume ca nu imi spne clar, bai baiete GATA poti sa te dai si de 3 ori peste cap ca oricum nu ne mai impacam, mi se pare ca isi bate joc de mine si nu cred ca merit asta ca de bine de rau am fost foarte fericiti pana acum 2 saptamani, daca as vedea ca ii foarte clara in decizie crezi ca as mai insista? de exemplu i-am scris sa ne intalnim la 11 si o zis ca vine, vreau sa lamurim definitiv chestiunea asta, mersi mult de timpu acordat!

In primul rand aici nu ii vorba de orgoliu masculin, toti preteni rad de mine si imi spun ca ma fac de ras ca umblu ca un catelus dupa ea eu care nu umblam dupa nimeni, un singur lucru ma dernjeaza si anume ca nu imi spne clar, bai baiete GATA poti sa te dai si de 3 ori peste cap ca oricum nu ne mai impacam, mi se pare ca isi bate joc de mine si nu cred ca merit asta ca de bine de rau am fost foarte fericiti pana acum 2 saptamani, daca as vedea ca ii foarte clara in decizie crezi ca as mai insista? de exemplu i-am scris sa ne intalnim la 11 si vreau sa lamurim definitiv chestiunea asta, mersi mult de timpu acordat!

Cine a spus ceva despre orgoliu masculin?!? Eu vorbeam despre EGOISM; e cu totul altceva.

Crede-ma pot fi acuzat de multe:ca sunt prost, ca sunt inconstient, ca sunt nesimtit dar crede-ma nu sunt absolut deloc egoist, nici intr-o relatie si nici in viata de zi cu zi, oricum stiu ca deja tu m-ai etichetat pentru ce am facut si in mare parte ai dreptate.

Iarta-ma dar te mai deranjez cu un singur lucru si dupa aia te las ca oricum ti-am batut prea mult capu cu problema mea
Deci m-am intalnit cu ea la 11 si i-am spus tot, i-am promis ca nici cu gandu nu o sa ma mai gandesc la alta fata si i-am spus ce inseamna pentru mine, ea mi-o zis ca imi mai da o sansa si ca spera ca nu o mai dezamagesc odata ca nu ar mai suporta, ma rog i-am zis ca m-ai degraba vine sfarsitu lumii decat sa o mai dezamagesc vreodata si ne-am plimbat langa rau 2 ore(ne tineam de mana) totu o intrat in normal dar dupa ce am condus-o acasa am vrut sa o sarut de bun ramas(asa faceam intodeauna) s-o tras si mi-o zis ca mai am de munca ca sa o sarut iar, am intrebat-o daca pe obraz ma lasa si o zis ca da.
Eu ce sa mai inteleg din asta?

Să înțelegi că încă te mai vede tăvălindu-te cu parașuta aia - e normal că nu-i vine să te mai sărute! Numai ea știe ce-și poate imagina că făceai tu cu ailaltă...
De-acum încolo, las-o pe ea să facă primul pas.

| Roby1212 a răspuns (pentru mihai69):

Nu inteleg de ce ii dai tu sfaturi unu gunoi ca asta, o inselat-o pe gagica lui si acuma se canta ca o muiere

| Xelon a răspuns (pentru Roby1212):

Bai putica cum iti permiti tu sa ma faci pe mine gunoi? Pe langa ca esti prost ca si gardu mai ai si gura, asculta ce iti zic eu un fatalau ca tine nu o sa vada vreodata lenjerie de femeie, si daca tot esti asa barbat hai sa ne intalnim fata in fata sa vedem ce curaj ai, si apropo omul nu m-o incurajat pur si simplu si-o expus punctu de vedere daca te-ai uita atent ai vedea ca omu m-o criticat mai mult dar o fost o critica constructiva nu ca tine care dai numa din gura ca un idiot, iti mai zic odata vezi-ti de treba tancule

M-ai vreau o lamurire de la tine pentru ca vad ca ai experienta, deci o sa incerc sa fiu scurt si l-a obiect, de cand am inselat-o pe iubita mea nu am mai facut dragoste deloc cred ca stii cum ii la 19 ani si ca ai nevoie de sex,faza ii ca am incercat sa deschid subiectu cu Bibi dar mi-o taiat-o repede si o zis ca o perioada buna nici sa nu ma gandesc la sex si ca daca nu imi convine nu am decat sa merg la petarda aia, normal ca am lasat capu jos findca avea dreptate, totusi crede-ma ca deja is ca un caine in calduri, dar nu vreau sub nici o forma sa o pierd, da-mi un sfat ce sa fac?

Păi ce sfat să-ți dau?!? să mergi la parașute? nope!
Știu cum e - am avut și eu 19 ani acum un secol. Dar trăiam binișor și fără sex. Sau mai bine zis, fără o parteneră de sex. De voie, de nevoie, te poți descurca și singur.
Sau lași să se întâmple totul natural și să ai din când în când câte un vis umed.
Nu se poate și cu sufletu-n rai și cu fundu-n parașute.

| Roby1212 a răspuns:

Fata iti face exact ceea ce meriti nici nu te ia, nici nu te lasa cred ca vrea sa iti dea o lectie, ce prostanac esti iti lasi iubita cu care esti de atata timp pentru o noapte pe oameni ca tine i-as impusca

Dupa ce zici pot sa pariez ca esti un tanc de 14 ani ce sa impusti tu frate? Nici nu ti-o cazut dinti de lapte vezi-ti de treaba.

| Roby1212 a răspuns (pentru Xelon):

Asculta amice daca stai aici si te certi cu noi nu o sa te impaci cu prietena ta, daca o iubesti fa ceva in privinta asta

Hai sa iti spun ceva eu v-am cerut sa imi dati un sfat sa ma impac cu ea nu sa ma criticati ok? Deci in concluzie crezi ca eu nu stiu ca am gresit?

| LalaPupici a răspuns:

Cred ca relatia voastra s-a incheiat dupa reactia ei la gesturile tale.Nu o mai bulversa si las-o in pace.Imi pare rau.

| Xelon a răspuns (pentru LalaPupici):

As lasa-o in pace daca ea si-ar dori cu adevarat asta, de exemplu ieri ne-am intalnit intr-o cafenea si am luat-o de mani si i-am zis sa se uite in ochi mei si sa imi zica daca vrea sa dispar din viata ei si ea nu o zis nici da nici nu, faza ii ca mi-o zis din prima ca nu acepta infidelitatea.